Zobacz pełną wersję : HMB i co do tego?
Chcialbym szybko i dobrze przybrac masy i troche rzezby przed wakacjami wybralem juz HMB Olimp Mega Caps 1250mg tylko nie wiem co dalej? Kreatynka? ma ktos jakies sugestie? bede wdzieczny za kazda dobra rade:) pozdro
Przede wszystkim gainer - mass xxl itp. poczytaj podwieszone. Kreatynka jezeli masz staz > 7 miesiecy. Pozdrawiam
przedewszystkim uzupelnij profil... bo nic o Tobie niewiemy
Cwicze od 5 miesiecy, mam 18 lat 178 cm i 65 kg wagi:) cwicze ok 3 x w tyg to tego biegam rowniez 3 x w tyg, diet nie stosuje poza tym, ze weglowodany jem rano, a bialko wieczorem. Cos jeszcze?:) dobrym uzupelnieniem bedzie Olimp Gain Bolic 6000?
pablo91prg
07-05-08, 20:01
nie biegaj, to przeszkadza w łapaniu masy, a tej Tobie brakuje. Dieta plus uzupełnienie w postaci gainera\białka. Tyle wystarczy. No moze vitaminki, glutka, BCAA jeszcze.
Olimp Gain Bolic 6000+HMB Olimp Mega Caps 1250mg bedzie dobre?
pablo91prg
08-05-08, 15:03
narazie bez krety, wez ją jak bedziesz miał pierwszą stagnacje
Ile masz tego HMB??? Pewnie ze 150 kaps? Lepiej zostaw to ,bierz gainera ewent. białko kup i jedziesz z koksem!!!
no ok, ale jakie bialko? ja nie za bardzo sie w tym orientuje;/ jakis godny polecenia zestaw?
Nie białko, tylko gainer - http://testosterone.pl/product_info.php/cPath/15/products_id/368/Mass-XXL.html
Pozdrawiam
mass xll jest dobry w smaku dobrze sie reozpuszcza i 4.8kg wychodzi tani ew gain bolic;p