Zobacz pełną wersję : Thermo Speed Extreme
MłodyPudzian
07-05-08, 18:44
Witam właśnie zakupiłem Thermo Speed Extreme od Olimpu i pytanie o dawkowanie , dawkowac to tak??
1 tabletka 30 min. przed śniadaniem
1-2 tabletki 30 min. przed treningiem
a w dni nie treningowe 1 tabletka 30 min przed sniadaniem i 1-2 tabletki 30 min przed obiadem??
I takie pytanie trening na redukcji wykonywac mniej wiecej
3 cwiczenia po 3 seri a powtorzenia w granicach 6-10?? dzieki z góry:) pozdro
pablo91prg
07-05-08, 20:02
Redukcja to przedewszystkim aeroby i intesywny trening czyli 12-15 powtórzen.
a co do TSE to wystarczy 1 kap przed sniadaniem i 1 kap przed obiadem
MłodyPudzian
08-05-08, 09:45
Nawet w dni treningowe nie przed treningiem tylko przed obiadem??? a mam tego 90 kapsów to może 1 przed śniadaniem i 2 przed obiadem , wsam raz mieśięczny cykl :) może jak 3 będę łykał efekty lepsze będą??:D
No właśnie a czytałem dużo postów i pisali ludzie, że jak jest się na wycince to lżejszy trening żeby robić i potem aeroby normalnie, żeby się nie zakatować.
Proponowali też trening na siłe a on się ogranicza do około 6 powtórzeń więc się pogubiłem :)
Pozdrawiam :)
owszem, bez wzgledu czy to DT czy DNT 1 przed sniadaniem i 1 przed obiadem. Spalacz przed treningiem nic Ci nie da. On dziala na zasadzie termogenezy i tylko wspomaga spalanie tluszczu wiec biorac 3 dziennie watpie zebys zyskal cokolwiek poza tym, ze szybciej go zuzyjesz
MłodyPudzian
08-05-08, 10:41
Okej super dzięki, a z tym treningiem to jak??
I ostatnie pytanie jeżeli biore tego TSE to śmiało moge dalej łykać z rana magnez, esencje czosnku i multivitaminke w tabletkach?? tylko już te witaminki po śniadaniu?? czy ona coś mogą spowolnic, ale raczej wątpie to zwykly witaminki.
Dzięki, Pozdrawiam
trening mozesz wykonywac normalnie tylko zagesc aeroby
z tego co mi wiadomo to TSE nie wchodzi w zaden konflikt z mineralami :)
zacznij od 2 dziennie ale pozniej mozesz zwiekszyc do 3,4 dziennie i zeby schudnac nie musisz sie masakrowac na silowni, wystarczy bieganie plus cwiczenia na miesnie brzucha noi dieta oczywiscie
MłodyPudzian
10-05-08, 21:07
tak robie :) A6W trening na silce nie jakis morderczy ale i nie relax :d i bieganie i juz mi 2 kg ubyło :D cos szybko ale zobaczymy :)
a wszedzie pisze aby TSE brac 30 min przed sniadaniem i przed treningiem, wiec czy aby napewno dobrym pomyslem jest branie 30 min przed sniadaniem i 30 min przed obiadem w dni treningowe i nie treningowe??
ja bralem na czczo rano przed bieganiem w dni treningowe i nie treningowe, na czczo lepiej sie spala jak biegasz ale nie chcialem pozniej eksperymentowac z zoladkiem i najpierw cos zjadlem odczekalem , 1 albo 2 kapsy i poszlem biegac, w ciagu jakis 5 tygodni spadlo mi ok 12 kg i ok 10 cm w pasie :) wiec mysle ze czy na bierzesz na czczo albo po malym jedzeniu nie ma az takiej roznicy jak bedziesz trzymal w miare diete :)