Zobacz pełną wersję : PVL Mutant Mass 6,8kg
witam. Co myslicie o tym Gainerku. Cena 219zł to nie jest tak zle:D
Białko:52g
Wegle:170g
Tłuszcze:18G
Brał ktos go kiedy? prosze o porade
pozdrawiam :)
BiggerThanBig
07-05-08, 11:56
ostatnio stał się popularny. Ja jednak go nie stosowałem, także nie mogę nic powiedzieć o efektach. Ale powinien być OK. W końcu sporo osób go zachwala :)
NIKOLIS 168
07-05-08, 14:44
Z relacji moich znajomych sprawuje sie rewelacyjnie ale co mozesz oczekiwac po gainerze.
niewiecie czy po nim przybywa w pasie czy same miesnie? bo jak bralem mass xxl to w pasie przybyło troszke, a jak hard massa to prawie nic w pasie wiec dlatego sie pytam:)
aaa i jeszcze jedno jak mieli to opakowanie 6.8kg to na ile im starczyło wiecie moze? :)
pozdro:)
jakby co to kup ze mna, w tedy mutant mass 6,8kg bedzie cie kosztowal tylko 188zl z wysylka do domu wliczona juz w cene
asdfg wiesz dlaczego na hard mass nie przybrałes w pasie bo to bulk 50:50 a mass to gainer i ma tylko 20 g białka odpowiedz na twoje pytanie
masz racje Cielu7, dlatego nie kupuje bo przybrał bym tylko tluszczu a miesnia bardzo mało by mi przybyło. Hard Massa sobie zakupie i bedzie ok :) dziekuje za pomoc ;)
a ile ty wazysz i jestes ekto czy endo ze tak sie boisz o te kilogramy ??
Cielu7, lepiej gainera bo masz białko i weglowodany a jak kupisz samo białko to musisz duzo wegla spozywac no nie? dobrze mysle?:) ja waze niecałem 90kg ale nie widac tak tego po mnie bo mierze 184cm, ale w pasie mam pare cm za duzo, i dlatego sie o to boje. A co to jest ekto czy endo?
pozdro:)
Czy znacie przypadki, zeby kogos wysypało na twarzy po zazyciu Mutanta?
bo mnie coś dopadło i mam trzy podejrzenia:
a) Mutant Mass
b) cwiczenia na silowni (nadmierne wydzielanie hormonu testosteronu)
c) seks (rowniez wydzielanie testo)
teraz robię takie doswiadczenie, ze przez 5 dni bede wcinal Mutanta z dietą, ale bez cwiczen i bez seksu. Jesli cos wyskoczy to znaczy, ze to wina wlasnie tej odzywki
po 5 dniach dołoze do tego cwiczenia na siłce (zobaczymy czy tradzik sie pojawi)
i po kolejnych seks (jak wyżej)
CZAS NA OBSERWACJE
to przesada, chyba ze jestes uczulony na jakis skladnik z odzywki?;)
Powiem, ze wczesniej mialem Vitalmaxa 1 i zero problemów z cerą. A od niedawna szamię Mutanta i taki klops. Sam juz nie wiem co o tym sądzić. Będe sie obserwował