Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Proszę o pomoc i plan

hate
06-05-08, 23:03
Witam wszystkich :) mam nie mały problem a dokładnie rozchodzi się o brzuch, proszę o pomoc osoby która się zna :) zapewne jest tu wiele takich, a więc koniec owijana w bawełnę , mam 175 wzrostu , i 75 kg , na masę nie narzekam ale zrobił mi się brzuszek i fałdy tłuszczu których nie chce miec, chcę zacząc dzienie biegac, do tego zaczynam trenowac szutki walki , i jezdzic na rowerze, co mi pomoże spalic tłuszcz oprócz aktywnego trybu życia ? co najlepiej kupic aby spalic tłuszcz na brzuchu i sie wyrzeżbic ? ile na siłowni na sucho trenowac ? mam zamiar korzystac z siłowni 3 razy w tygodniu bo mam teraz u siebie , więc plany nie są na korzystanie z siłowny na ' 2 miesiące ' tak jak u inni to robią lecz na dłużej ;) czekam na fachowa odp. Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!

prokopek
07-05-08, 21:56
Ja na Twoim miejscu zaczął bym robić 6W i jakieś aeroby + siłka, no i oczywiście dieta

Rickey
07-05-08, 22:47
A6w to dla bardziej zaawansowanych. Ułóż sobie dietę, trening, aeroby i jazda:) Rób na razie zwykłe brzuszki, a gdy poczujesz się na siłach to wtedy możesz zarzucić a6w.
P.S uzupełnij profil tj. ile masz lat itd.
Pozdro!!

hate
12-05-08, 22:56
a czy L-karnintyna cos mi pomoze?

47
13-05-08, 07:53
na poczatku cwicz bez potem sobie tego sprobuj jak chcesz

Rickey
13-05-08, 18:25
j.w.
Na razie możesz poćwiczyć na sucho, jeśli nie będziesz widział już efektów to możesz sobie wziąć l-karnitynę, tylko wtedy nie możesz zapomnieć o intensywnych aerobach.
I oczywiście podstawą jest dieta i trening.