Zobacz pełną wersję : Wymioty
Witam,
Wczoraj podczas mojego typowego dnia treningowego kiedy wykonywalem cwiczenie na biceps.... zwymiotowałem o0.Bezposrednio przed treningiem nic nie spozywalem i nie wiem co moglo mi zaszkodzic...byl to wymiot typu troche pokarmu z dnia i powietrze..Przyznam ze bylo to niezbyt przyjemne.
Moje pytanie brzmi: Czym to jest spodowane i jak temu zapobiec.
pozdrawiam :)
dokladnie nie wiem czym to spowodowane, ale piszesz, ze przed treningiem nic nie jesz - a powinienes
Heh zawsze bylem święcie przekonany ze bezposrednio przed treningiem jest nie prawidlowo.Zawsze jjem po treningu...czy to jest wlasnie ten powod?
bezposrednio moze nie jest zdrowo, bo mozna pozniej "ukwiecic" sprzet ;) ale godzine przed treningiem jest jak najbardziej zalecane - np piers kurczaka z ryzem
VegetaSSJ3
06-05-08, 16:27
Czym to spowodoane to ciezko powiedziec moze cos zjadles i siadlo ci na zoladek a zopobiegac to nie masz sie czym amrtwic bo stalo sie to tylko raz wiec moze sie juz nie powturzy a z tym jedzenie przed trenigiem to prawidlowy odstep powinien byc ok 1,5 godz a najlepiej zeby to byl jakis gainer pozdrawiam
no zdarzylo ci sie, po co o takie glupoty pytasz na forum?
wy naprawde tacy delikatni jestescie?
jak wam sie złamie paznokiec od sztangi to tez na forum spytacie o odzywke na wzmocnienie paznokci?
zheftales sie - trudno. pewno zjadles cos nieswieszego.
Bezposrednio przed treningiem nic nie spozywalem i nie wiem co moglo mi zaszkodzic...
No to masz przyczynę... A powinieneś co najmniej godzinę przed treningiem..
Albo coś siadło Ci na żołądek czasami takie coś może leżeć parę dni.
47 masz 100% rację xD
no zdarzylo ci sie, po co o takie glupoty pytasz na forum?
wy naprawde tacy delikatni jestescie?
jak wam sie złamie paznokiec od sztangi to tez na forum spytacie o odzywke na wzmocnienie paznokci?
zheftales sie - trudno. pewno zjadles cos nieswieszego.
Chyba od tego jest forum.Moze jestes juz wybitnym kulturystom i wiesz wszystko od a do z ale ja nie i dlatego sie pytam.Wiec nie wiem po co Twoj post... zbytnio mi nie pomogł wiec byl zbedny.Nie chcesz sie wypowiedziec nie prosze Cie.tyle
nie jestem doswiadczonym kulturysta, a nawet kulturysta. chodzi o to ze niektore tematy brzmia jakby zakładała je stara babka lekomanka ktora co kolwiek by sie nie stalo musi sie spytac czy przezyje
doswiadczenie roznych osob w tym temacie jest rozne i postaraj sie to zrozumiec 47
HerQleSZMC
07-05-08, 17:04
Może chłopak tak mocno sie wysilał ze aż żołądek nie wytrzymał :D
HerQleSZMC
07-05-08, 17:07
Tak sie wysilił chłopak ze aż żołądek nie wytrzymał :D