Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wymioty

mashu
06-05-08, 13:09
Witam,
Wczoraj podczas mojego typowego dnia treningowego kiedy wykonywalem cwiczenie na biceps.... zwymiotowałem o0.Bezposrednio przed treningiem nic nie spozywalem i nie wiem co moglo mi zaszkodzic...byl to wymiot typu troche pokarmu z dnia i powietrze..Przyznam ze bylo to niezbyt przyjemne.
Moje pytanie brzmi: Czym to jest spodowane i jak temu zapobiec.

pozdrawiam :)

Hulk
06-05-08, 13:12
dokladnie nie wiem czym to spowodowane, ale piszesz, ze przed treningiem nic nie jesz - a powinienes

mashu
06-05-08, 13:19
Heh zawsze bylem święcie przekonany ze bezposrednio przed treningiem jest nie prawidlowo.Zawsze jjem po treningu...czy to jest wlasnie ten powod?

Hulk
06-05-08, 13:21
bezposrednio moze nie jest zdrowo, bo mozna pozniej "ukwiecic" sprzet ;) ale godzine przed treningiem jest jak najbardziej zalecane - np piers kurczaka z ryzem

VegetaSSJ3
06-05-08, 16:27
Czym to spowodoane to ciezko powiedziec moze cos zjadles i siadlo ci na zoladek a zopobiegac to nie masz sie czym amrtwic bo stalo sie to tylko raz wiec moze sie juz nie powturzy a z tym jedzenie przed trenigiem to prawidlowy odstep powinien byc ok 1,5 godz a najlepiej zeby to byl jakis gainer pozdrawiam

47
06-05-08, 20:31
no zdarzylo ci sie, po co o takie glupoty pytasz na forum?
wy naprawde tacy delikatni jestescie?
jak wam sie złamie paznokiec od sztangi to tez na forum spytacie o odzywke na wzmocnienie paznokci?
zheftales sie - trudno. pewno zjadles cos nieswieszego.

Izba
06-05-08, 20:37
Bezposrednio przed treningiem nic nie spozywalem i nie wiem co moglo mi zaszkodzic...

No to masz przyczynę... A powinieneś co najmniej godzinę przed treningiem..
Albo coś siadło Ci na żołądek czasami takie coś może leżeć parę dni.

47 masz 100% rację xD

mashu
07-05-08, 15:04
no zdarzylo ci sie, po co o takie glupoty pytasz na forum?
wy naprawde tacy delikatni jestescie?
jak wam sie złamie paznokiec od sztangi to tez na forum spytacie o odzywke na wzmocnienie paznokci?
zheftales sie - trudno. pewno zjadles cos nieswieszego.

Chyba od tego jest forum.Moze jestes juz wybitnym kulturystom i wiesz wszystko od a do z ale ja nie i dlatego sie pytam.Wiec nie wiem po co Twoj post... zbytnio mi nie pomogł wiec byl zbedny.Nie chcesz sie wypowiedziec nie prosze Cie.tyle

47
07-05-08, 16:38
nie jestem doswiadczonym kulturysta, a nawet kulturysta. chodzi o to ze niektore tematy brzmia jakby zakładała je stara babka lekomanka ktora co kolwiek by sie nie stalo musi sie spytac czy przezyje

Hulk
07-05-08, 16:40
doswiadczenie roznych osob w tym temacie jest rozne i postaraj sie to zrozumiec 47

HerQleSZMC
07-05-08, 17:04
Może chłopak tak mocno sie wysilał ze aż żołądek nie wytrzymał :D

HerQleSZMC
07-05-08, 17:07
Tak sie wysilił chłopak ze aż żołądek nie wytrzymał :D