Zobacz pełną wersję : Najlepszy spalacz??
Co sądzicie o UNIVERSAL Animal CUTS??? Jaki spalacz polecacie?? muszee zrobic jedukcje jakies 4-5kg
sam bralem cutsa jest bardzo dobry moge go szczeze polecic. ale po nim to schudniesz przynajmniej z 10kg jak bedziesz miał dobra diete. nie ma najlepszych spalaczy na kazdego innaczej działaja. do takiej redukcji co ty potrzebujesz to wystarczy ci thermo speed ale mosisz obiciac kalorie i przyłozyc sie do areobow. z lepszych spalaczy to własnie cuts venom i thermal pro. brałem wszytkie oprocz venoma. sa harddd!!
NIKOLIS 168
06-05-08, 08:02
Dyma Burn (z EFKA), Thermal Pro ( te stare), Scorch, ClenBurexin, Thermo Speed Extreme któregos z tych do tego biłako/aminy
pablo91prg
06-05-08, 12:13
4-5 kg nie potrzebujesz spalacz, wystarczy troszke przyłozyc sie do diety i treningu siłowego z aerobami + sauna
BiggerThanBig
06-05-08, 12:18
jak dla mnie najlepszym spalaczem jest Olimp L-karnityna 500 Forte Plus http://www.skapiec.pl/site/cat/905/comp/105306
mi pomogła zejść 8kg z wagi :)
Ja ostatnio znalazłem:
http://www.bodypak.eu/sklep.cgi?sesid=nonexa6aaecc7abf2fbeaa5769f33ba3d8 bb2&referer=&oper=8&id=1&kategoria=31&subkat=32
Tylko nie wiem czy mogę brać.
Na EKG wychodzi mi jakieś uniesienie ST i poszerzenie QRS, tylko nie wiem co to znaczy. :|
Wie ktoś może ocb?
sauna?? juz lepszy jest basen. sauna tylko oczyszcza organizm z toksyn poprzez pocenie sie. tutaj sie spalasz tkanki tłuszczowej tylko tracisz wode z organizmu.. nie kupuj ja nie jestem przekonany do polskich spalaczy ale ty przy takiej utracie wagi mozesz wwziasc Thermo speeda albo dołoz troche i kup venoma tylko ze przy takiej redukcji jaka ty potrzebujesz bedzie za silny.. Animal Cuts juz mozesz dostac za 109zł.
Podaj najpierw jakie spalacze wczesniej były, jak nic to zaczynałbym od thermo speeda, clenburexina czy scorcha. Venom raczej już z tych mocniejszych nie koniecznie zdrowych i nie potrzebny do takiej redukcji.
brałem juz thermo speed 2 op i 1 clenbuterix he ja mam animal cuts juz za 90zł :)
Animal cuts tez może być, chodzi tylko o to żeby na początku i do małych redukcji nie brać hardcorowych spalaczy z efka czy johimbina.
Pytanie w treści tematu jest źle zadane... Najlepszy spalacz dla początkującego będzie inny niż dla zaawansowanego, a dla osoby chcącej zrzucić 2-3kg będzie to jeszcze inny wspomagacz spalania.
Piszesz, że wystarczy Ci zrzucenie 4-5kg, więc dla Ciebie odpowiedni będzie umiarkowanie lekki spalacz, polecam Thermo Speed Extreme Olimp'u.