PDA

Zobacz pełną wersję : Brzuch

andrzej7_14
05-05-08, 21:42
Mam pytanie. Jakie są dobre ćwiczenia na brzuch ale na dolną partie brzucha? I jeszcze jedno. Przytylem sporo i to he brzuch mi urusl i czy jak dalej bede cwiczyl jeden dzien w tygodniu brzuch czy to wystarczy zeby to spalic?

andrzej7_14
05-05-08, 21:44
troche*

Smug
05-05-08, 22:00
Dieta Dieta Dieta na redukcję to po pierwsze.

Tłuszcz schodzi z całego ciała a dopiero na końcu z brzucha, podobno najlepiej się pali przy treningu na siłę, dużo aerobów, w dni bez treningu rób HIIT'a unikaj węglowodanów po godzinie 14, może w ogólę spróbuj diete CKD? Bardzo chwalona jeśli chodzi o spalanie fatu...

Jeden dzień treningu brzucha to mało... to grupa która lubi być katowana, i to pod różnymi kątami. Najlepiej w dni treningowe robić go pomiędzy innymi cwiczeniami. Polecam scyzory, spięcia, unoszenie nóg itp.

Symu
06-05-08, 16:38
Napisz cos o sobie. Na dolną partie dobre są brzuszki na ławeczce rzymskiej. Tłuszcz najłatwiej spalic przy aerobach czy HIIT.

Unikaj ww po godz 14??? o co chodzi?? CKD tez bym w ciemno wszystkim nie doradzał.

Jak dla mnie brzuch 2x tydzien jest ok.

andrzej7_14
07-05-08, 19:12
Dzeki za info. Ćwicze na silce ponad rok. Waze 85kg mam 181cm wzrostu. I jeszcz jedno mam pytanie ale zwiazane z klata. Jakie cwiczenie jest dobre na wewnetrzne dolne miescie klatki piersiowej?

Smug
07-05-08, 19:25
Napisz cos o sobie. Na dolną partie dobre są brzuszki na ławeczce rzymskiej. Tłuszcz najłatwiej spalic przy aerobach czy HIIT.

Unikaj ww po godz 14??? o co chodzi?? CKD tez bym w ciemno wszystkim nie doradzał.

Jak dla mnie brzuch 2x tydzien jest ok.

Chodziło mi raczej o to, aby jeżeli już musi je jesc, to zeby zmniejszał ilość wegli po godzinie 14, bo wiadomo, że to wegle są przyczyną zatłuszczenia. Ostatni posiłek białkowy ok 3 h przed snem.

Co do klatki to daj wyciskanie na skosie w dół z waskim rozstawieniem rak sztangą a najlepiej hantelkami.

Pzdr.