Zobacz pełną wersję : Megace
marcinmks1
04-05-08, 23:30
Jak w tytule. Slyszeliscie o czyms takim? Jakis srodek dla anorektykow. Na mase ;). Pytam bo kolega o tym mowil i chcialem sie czegos na ten temat dowiedziec. Z ciekawosci, nie mam zamiaru tego testowac, a napeewwno jeszcze nie teraz.
po 1 to nie jest steryd a po 2 po tym co najwyżej rosnie masa ale tluszczowa nie polecam tego stosowac
zwieksza ci apetyt tak, ze budzisz sie w nocy by jesc, zjesz i dalej jestes glodny itd. Wiec Bez cwiczen to Ci tylko brzuch urosnie
Dla począdkujących podobno ładnie działa ale nie jest aż takie tanie , jeśli biorąc pod uwage działanie i cene to nie polecam.
bralem to w ostatnim cyklu w fazie anabolicznej,
przy zachowaniu odpowiedniej diety i podazy skladnikow odzywczych + sok mozna cos z tego srodka wyciagnac,
dla poczatkujacych moze i jest dobry, ale przy braku diety i spozywaniu mega ilosci pozywienia w celu przybrania na masie + ten srodek = spora ilosc nagromadzonego fatu,
ogolnie trzeba sie pilnowac,
i j/w cena wysoka - ale na rynku bo na rec kilka zlotych, wiec moze lepiej zastanowic sie nad gainerem z wyzszej polki niz nad tym srodkiem,
już kiedyś pisałem... jak płączone z propionatem i winstrolem, to może coś z tego być...
a niby dlaczego akurat z tymi srodkami?
tego nie trzeba z niczym laczyc zeby miec efekty wzrostu masy. Ile zjesz to twoje. To nalezy laczyc z intensywnym spalaniem tego co zjesz
a co mowa o tym ? %-)
http://www.docsimon.pl/towar/walmark-megace-aktiv-tbl-30x-600mg
Megace ma działanie progesterogenne, stanazolol [winstrol] przeciwdzaila temu. dodatkowo meace obniza poziomnaturalnego testosteronu, dlatego propionat.
mysle ze mowimy o syropie :P
megace mozna brac z czym sie komu podoba
z saa / z suplami / ph,
kryst12345
22-10-08, 00:33
witam wydaje mi sie ze Megace nie jest az tak bardzo kosztowne no zalezy kto gdzie kupuje bo ja płace w aptece pare groszy.
nie odnawiaj starych tematów!!!!!!!!!!!!