Zobacz pełną wersję : Stack
Jaka powinna byc przerwa miedzy cyklami na stacku? Jaki najlepszy jest stack na mase (poprawienie wymiarow) waszym zdaniem?
pablo91prg
04-05-08, 23:21
Minimum tyle co trwał poprzwedni cykl, a najlepiej dłużej
dobre noty zbiera Horse POwer np.
ja własnie miałem go kupic ale wolałem dołozyc 30zł wicej i kupic cos lepszego co na dodatek na dłuzej starcza. wybrałem Deca Stack+Noz.
I po cyklu jakie przyrosty miales? A i co to jest NOZ? Mi sie wydwalo ze boostery przed treningowe sa bardziej na sile i na pompe fakt ze utrzymuje sie dluzej ale po jakims czasie znika chyba ze sie myle :P
A taki zestawik x pand + mono to dobre rozwiazanie?
NIKOLIS 168
05-05-08, 13:38
Xpand + mono jest oki, dokup jakiegos gainera, aminy
Xpand stara foruła to klepała ładnie, ta nowa to już nie to samo...
Był wymieniony DS z Nozem, dobre połączenie, ładnie nabija.
Ja od siebie mogę również polecić Hyper Schock'a + Green magnitude. Może nie było jakiś ekstra przyrostów masy ale za to jak się mięcho ubiło to masakra.
dopiero zakupilem ten zestaw DS+Noz. a z lepszych połaczen to brał Storma shocka. moge polecic ten zestaw siła skacze ładnie. a co do x pandow to sie nie znam. na jednego działa a na drugiego nie a trzeci ma sraczke... hehe :)
Mi bardziedz zalezy na wymiarach niz na sile ale przy braniu stacka czy boostera i tak przeciez idzie myslalem nad polaczeniem boostera przed treningowego z stackiem ale to droga sprawa. Troche stackow juz zjadlem ale martwi mnie jedno przed ostatnim cyklem zrobilem tylko 3 czy 4 tyg przerwy i praktycznie na ostatnim cyklu nic nieposzlo troszke tylko sila co zrobic zeby nastepny cykl byl juz ok? Wystarczy 1,5 miecha przerwy?
Dominiczek17
05-05-08, 21:45
po stakach wystarczy tydz lub 2 przerwy :P
NIKOLIS 168
05-05-08, 22:40
Ja po kazdym cyklu na kreatynie robie przerwe minimum 4tyg wg mnie im wiecej tym lepiej. Zawsze dobrze działała. Ze stacków co Ci moge polecic hmm Xpanda, Nitro2, Horse Powera, Vaulta, Storma smiało wybierz któregos z nich dorzuc mono, moze jakiegos NO boostera: Deca Stack, Hyper Shock, AAKG. L-Glutamine badz BCAA i masa bedzie szła.
Skąd masz takie informacje? Stacki kreatynowe zawierają KREATYNĘ, więc tak jak po zwykłym mono czy jabłczanie trzeba zrobić przerwę ok.1,5-2 miechów(wielu mówi ,że jeszcze dłużej), żeby receptory znów były podatne na działanie środka.
NIKOLIS 168
05-05-08, 22:45
Wg mnie powinno sie zrobic taka przerwe ile trwał cykl, takie jest moje zdanie i zawsze tego sie trzymam.
Masa bedzie szla jak się będzie jadło tak jak trzeba.
A nie, że się potem slyszy: "gó*no nie działa, kasa w błoto".
Echhh żal. no chyba,że się kupuje od niewiadomo kogo podróbki. Ale to raczej pewnie i tak różnicy nie jeden nie odczuje bo placebo swoje robi :D
Ja uważam, że dobre są dłuższe cykle ale tylko 3 razy do roku po powiedzmy 2,5-3 michy. Na mnie działają świetnie. I tyle samo przerwy. I jest git ;)
ja jestem zwolennikiem robienia długich cykli na kreatynie jak i długich przerw max 3 razy w roku kreta. przerwa od staka 2 tygodnie?? ciekawe kto tak robi przeciez to normalna kreta tak samo jak i mono czym przerwa dłuzsza tym lepiej dla mnie 2 miechy brania 2 miechy przerwy teraz mam juz 3 miesiac przerwy i dopiero jade cykl. po 2 tygodniowych przerwach twoj organizm przestawał by reagowac na kreatyne. po zaprzestaniu jej działania w komorkach stezenie jej wystepuje nawet do powyzej 3 tygodni... ;)
Mam dietke zmieniam plan treningowy co 3-4 miesiace biore witaminki gainery i na poczatku jak zaczynalem ladnie szlo a cwicze juz ponad 2 lata ale od 3 miechow nie ma juz zadnych przyrostow nawet 1mm bralem rozne stacki napoczatku bylo fajnie ale teraz juz malo co daja tylko sila nawet chcialem sie zabrac za sterydy (ale nie chce ich brac) macie jakies rady co robic?
zmieniasz plan treningowy co 3 4 miesiace?? to za długo powinienes zmienic co miesiac. byc moze to wina treningu musisz napisac cos wiecej o sobie jaki masz trening staz itp. a moze za mało odpoczywasz?? bo ja tak miałem jak robiłem intensywne treningi zero przyrostow. długie siedzenie na siłowni tez nie jest zalecane np 3h to juz za długo... zmien najlepiej trening widze ze chcesz uzyskac maksymalne przyrosty mozesz zmienic go na interwałowy..