Zobacz pełną wersję : "Cykl" na mase (~500zł)
Hej właśnie jestem na odbloku po cyklu Omnadrenu (10strzałów)... ćwiczę 6 miesięcy jestem po cyklu na saa poszło mi 8kg czystej masy zero zalania wodą. Wiem że za wcześnie złapałem sie za SAA ale nie odwrócę tego i nie żałuje bo poprawiła się moja siła, masa i samopoczucie ... Odblok po SAA skoncze na początku czerwca a nowy "cykl" na tych suplach chciałbym zacząć 20 czerwca.
Do 20 czerwca jest jeszcze daleko ... ale chciałbym aby nowy cykl był przemyślany! i jak najlepszy ;) ...
Do dyspozycji mam ~500 zł ;)
Wcześniej nie miałem do czynienia z gainierami, kreatyna itp... to będzie mój pierwszy raz ...
A więc jak narazie wybrałem (doradzcie które wybrać lub zaproponujcie coś swego):
- Gainier :
- GAIN BOLIC 6000 ( 8kg ?? ) lub TREC Magnum 8000 lub Mass XXL lub Interactive Mammoth 2500 (4,4kg)
lub może kupić 2 gainiery każdego po 3-4 kg i jeść po kolei ...
- Kreatyna:
Creatine Micronized 200 mesh + Taurine LUB Creapure + ALA + B1 LUB Trec Nutrition Cm3 (te kreatyny są w zestawach z tauryną itp...)
- jeśli kreatyna nie będzie z tauryną to także Tauryne
- Peptide Glutamine czy czystą L-Glutamina ??
- HMB i BCAA
- Carbo ?
co sądzicie o Tribulon'ie ?
Doradźcie co mam kupić aby nabrać na masie 10-15 kg (Oczywiście DIETA I TRENING JEST) a tutaj chce pomocy na temat "wspomagaczy";)
Z góry DZIĘKI za odpowiedzi a jeśli ktoś ma pisać abym ćwiczył i trzymał diete to niech lepiej nie pisze ... !
pzdr.;)
I po co Ci ta Omka była? Dobra, twoja sprawa, ale mi trochę Ciebie żal. 0 supli, a już po dopingu... Jak będziesz miał spadki to dopiero będziesz żałował. Dobra, nieważne to.
Kup jak najwięcej gainera, ale nie wszystko w jednym smaku.
Widzę, po twoim profilu, że masa nie jest twoim przyjacielem.
Kup kreatynkę 450kaps Olimpa mega caps albo 500g Vitlamaxa zielona w proszku. Do tej Treca nie mam przekonania.
Taurynę możesz dokupić obojętnie jaką.
l-glutaminę zamiast peptydu glutaminy
Zamiast hmb dokup więcej BCAA
Tribulon zostaw w spokoju, możesz kupić sobie jedynie z Olimpu Chela-mag, Chela-zynk, Chela-selen albo MZB
Jak kupisz wszystko to poproś o dawkowanie.
wiem że za wcześnie zabrałem się za suple ale to był mój błąd !!! ;/ ze względu na kumpla któremu poszło to bardzo dobrze ... i miałem mało kasy więc wziełem omke i myślalem że po tym będą większe efekty ... ale mądry Polak po szkodzie ;( dlatego teraz chcę budować mase na sucho i nie śpieszyć sie ... wcześniej myślalem że 10 strzałów załatwi spawę;D ale już wiem że aby dobrze urosnąć nie zalać się wodą, i być zdrowym trzeba poświęcić więcej czasu! ...
Dobrze że polecasz wszystko z Olipma bo ten sklep mam u siebie nie dawno powstał wiec nie bede musiał z neta zamawiać ani nic starczy tylko podejść i go odwiedzić :)
Tego gainiera to może być :
OLIMP Gain Bolic 4000g ?
Ok wybrałem wszystko z Olipmp'a co mi poleciłeś :)
Olimp mega caps (450 tabs)
TAURINE MEGA CAPS (150 tabs)
BCAA 750 STRONG (240 tabs)
L-GLUTAMINE MEGA CAPS (300 tabs)
CHELA-MZB (60 tabs)
Tyle tabs wystarczy? czy większe lub miejsze brac opakowania... ;)
dzieki i Sog poleciał:)
Hej właśnie jestem na odbloku po cyklu Omnadrenu (10strzałów)... ćwiczę 6 miesięcy jestem po cyklu na saa poszło mi 8kg czystej masy zero zalania wodą. Wiem że za wcześnie złapałem sie za SAA ale nie odwrócę tego i nie żałuje bo poprawiła się moja siła, masa i samopoczucie ... Odblok po SAA skoncze na początku czerwca a nowy "cykl" na tych suplach chciałbym zacząć 20 czerwca.
Do 20 czerwca jest jeszcze daleko ... ale chciałbym aby nowy cykl był przemyślany! i jak najlepszy ;) ...
Do dyspozycji mam ~500 zł ;)
Wcześniej nie miałem do czynienia z gainierami, kreatyna itp... to będzie mój pierwszy raz ...
;)
Po omandrenie nie brałeś krety ? To szczerze nie wiem czy nie spadnie Ci dość szybko...No ale stało się.
Wszystko co napisałeś może być. Co do opakowań to chyba będziesz widział że już czegoś nie ma i czas dokupić :D Szczerze to nie przepadam za Gain bolicem, ale na niektórych to działa (większość).
Pozdrawiam
co do gainiera na początku kupię GB6000 - 4KG jak go zjem i będę zadowolony z niego to kupię kolejne 4KG a jak nie to pójdę po Mass XXL;)
pzdr.
wiem że za wcześnie zabrałem się za suple ale to był mój błąd !!!
Nie za suple, tylko za doping chciałeś napisać.
Kreatyny kup 300kaps. Starczy Ci w takim wypadku.
Reszta supli (ilości) starczy na cykl.
Inwestuj w gainery.
Jak kupisz, poproś o dawkowanie.
tak sorry za przejęzyczenie ...
Temat tymczasowo można zamknąć skoro już wiem w co mam zainwestować pieniądze;) ale to tak jak powiedziałem dopiero w czerwcu zacznę ten cykl ;/ wcześniej nie dam rady z powodów finansowych i najpierw muszę skończyć odblokowanie po Omce ...
pzdr.
Na życzenie.
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=491&d=1209840547
Hej:) wreszcie nadszedł czas aby rozpocząć ten cykl ;P i mam do was pytanie czy mam cos dokupić jeszcze czy zostawić tak jak teraz według Punisher'a ;
OLIMP Creatine Mega Caps (450 tabs)
TAURINE MEGA CAPS (150 tabs)
BCAA 750 STRONG (240 tabs)
L-GLUTAMINE MEGA CAPS (300 tabs)
CHELA-MZB (60 tabs)
Olimp Omega-3 1000mg
WEIDER Giant Mega Mass 4000 7kg - już kupiłem
co do gainierka to wybrałem i już kupiłem : WEIDER Giant Mega Mass 4000 7kg a resztę kupie dopiero pod koniec tego tygodnia :)
Doradzcie czy to są odpowiednie składniki na cykl na mase. Wiem że jest lato, nie odpowiednia pora itp... ale staram sie straconą wodę nadrabiać i piję więcej wody niż normalnie ;P w sensie ~3 litry dziennie a normalnie piłem 1,5 .
Czekam na wasze opinie i rady :)
pzdr.
holender to sie zapowiada nie cyk a cyklon gl*hf_/:D
czuwajista
10-06-08, 18:10
holender to sie zapowiada nie cyk a cyklon gl*hf_/:D
Nic w tym cyklu nadzwyczajnego :/ Mono+Gain+ dodatki...
Ja inaczej bym ułożył sobie cykl za tą kase ;)
temat do zamknięcia gdyż juz kupiłem to o czym pisałem ...
pzdr.;]