Zobacz pełną wersję : Meta+Białko
tasiek7392
03-05-08, 11:09
Mozna brac Mete razem z bialkem w celu uzupełnienia diety???Czytalem o tym duzo i opinie są różne Inni mówia ze to bardzo dobre połączenie bo wiadomo ze do metki trzeba duzo jesc(zreszta jak do wszystkiego) a bialko to doskonaly uzupełniacz diety!Jeszcze Inni mówia ze raczej nie zalecaja!Jak to jest???
pytanie poprostu zal i jeszcze raz zal dzieciaku metanabol to nie uzupelnienie diety to steryd kox saa mowi ci to cos białko to białko na poczatek zapraszam do dzielu dieta potem trening a potem suplemnty a nie mi ty wyskakujes ze strasznie glupim pytaniem a białko jak masz braki w diecie to jesz go caly czas ewentualne jeszcze gainer
tasiek7392
03-05-08, 11:23
Cepie żal to mi Ciebie czytaj ze zrozumieniem a nie wyzywasz mnie od dzieciaków!Skonczyles jakaś szkole??Z czego wywnioskowales ze powiedzialem ze mata to uzupelnienie diety?Czlowieku Pytam czy mozna łączyc Mete z bialkiem bo bialko to uzupelniacz diety a dieta to JEDZENIE a do mety trzeba duzo JESC!!!Zal Dupe sciska!chchiales sie popisac ale CI nie wyszlo!Pozdro
NIKOLIS 168
03-05-08, 11:27
No to proste ze mozna. Białko to uzupełnienie diety a podczas cykli na SAA spozywanie duzej ilosci białka to podstawa.
tasiek kolejnosc powinna wyglada tak:
dieta / suplementacja / doping
u ciebie jest od konca niestety,
tasiek7392
03-05-08, 18:59
lg mylisz wątki ja nie pytam jaka ma byc kolejność!Pytam calkiem o co innego a Ty piszesz o czym innym!Ze u mnie niema tej Twojej kolejnosci to juz znaczy ze nie moge brac bialka z metą???Aha rozumiem faktycznie moze mi zaszkodzic chyba sie Ciebie posłucham.Zapytalem tylko czy mozna brac mete z bialkiem a wy mi wyskakujecie z niewiadomo czym.Jedyny Nikolis raczył mi cos na ten temat powiedziec pozdro dla Ciebie
pablo91prg
03-05-08, 19:09
ale lg daje Ci dobrą radę.
tasiek7392
03-05-08, 19:17
No ok wezme to pod uwage ale jak narazie to chce pare mądrych wypowiedzi na temat czy mozna czy nie???
PARE Zaznaczam!Bo czytalem troche na ten temat i również duzo osób oznajmia ze nie mozna!Ja od początku uważalem ze nie maja racji ale to forum chyba jest od tego zeby sie poradzic i upewnic!Jesli sie ktos zna niech cos napisze i to uzasadni jesli nie to niech nie pisze wcale jak ma pierdolic glupoty których mi sie nie chce słuchać!
już napisano Ci że można łączyć białko z metą ...
No ok wezme to pod uwage ale jak narazie to chce pare mądrych wypowiedzi na temat czy mozna czy nie???
PARE Zaznaczam!Bo czytalem troche na ten temat i również duzo osób oznajmia ze nie mozna!Ja od początku uważalem ze nie maja racji ale to forum chyba jest od tego zeby sie poradzic i upewnic!Jesli sie ktos zna niech cos napisze i to uzasadni jesli nie to niech nie pisze wcale jak ma pierdolic glupoty których mi sie nie chce słuchać!
kolego twoja wiedza jest na poziomie zero,
osoby znajace sie mniej czy wiecej na rzeczy daja ci dobra rade ty jak dzieciak odpowiadasz i zmierzasz do tego co zalozyles - ze i tak wezmiesz,
szczerze - to h*** czytales jak piszesz takie pierdoly,
masz olej w glowie przeczytasz raz jeszcze rady i wyciagniesz wnioski i nie bedziesz pisal bredni ani juz o nic nie zapytasz,
jak jestes mlody matolek to bedzie jak jest do tej pory,
tyle w temacie,
zakazac pisania osoba niepełnoletnim w dopingu
bylbym za ta inicjatywa,
z tym, ze pozwala sie na to statystyki forum poleca pewnie,
mnie np dziwi jak osoba w wieku 15-17 lat po 1 cyklu metki moze doradzac grubsze cykle - przepisane z neta zreszta...
nie pisze tego zlosliwe - bardzij w trosce o potencjalnych zainteresowanych,
ten problem mozna by po wnikliwej dyskusji jakos rozwiazac, aby jednak nie eliminowac mlodych ludzi z zycia forum rzecz jasna,
zgadzam sie z tobą bo 15 latek nic niewie jedynie co znajdzie w necie a nie zawsze pisza tam prawde
pablo91prg
03-05-08, 22:49
No tak, ale przeciez kazdy moze sobie zmienić wiek w profilu, więc nie będzie to zbyt korzystna zmiana. Byly juz takie propozycje.
kwestia mentalnosci i uczciwosci,
poza tym wiedzy nie da sie zmienic w profilu - a latwo odebrac kto co wie w danym temacie,
Nic to nie da że w doping bedą wchodzić tylko osoby pełnoletnie wtedy wszyscy bedą mieć minimum 18 lat w profilu, sporo na tym forum pytań czy do jakiegoś srodka dopingującego można brać białko jest to tak głupie pytanie jak np. czy na cyklu sterydowym można trenować.
pewnie,
ale z inicjatywa to chyba mozna wyjsc z braku laku :)
tasiek7392
04-05-08, 11:52
Zal mi was wszystkich!
a mi ciebie nie ,wiec mod zamknij temat niema sensu dalej spamu robic