Zobacz pełną wersję : Cykl z mety
Witam! mam zamiar wziąć 100 lub 150tab mety czy ma to sens na lato? oczywiście później odblok itd... Mam 16 lat nie będę Wam tu ściemniał... Wole zapytać co do tego dołożyć moim celem jest jak najwięcej masy. Staż 8 mc
Dobrze że jesteś szczery z wiekiem ale naprawde nie warto , wiek tak jak i staż za niski!
No rozumiem to na prawdę. Ale może pomożecie ułożyć coś sensownego niż mam to zrobić sam i żeby były większe skutki uboczne niż mają być mam 100tab mety ruskiej i 5 ampułek omki
jak rozumiesz to po co ddalsza rozmowa & dolozenie jeszcze omo?
za kilka wypowiedzi zrobi sie deka + omo + metka + wins... - ale bedziesz rozumial,
bez przesady... po prostu chce to wziąc ale jakoś dobrze...
z tego co pamietam to juz chapałes mete i mowiłes ze niby zmadrzałes z tego co widze to jeszcze bardziej ci na lepek padło zal
nie mam co z toba dyskutowac,
terrorsiejem
02-05-08, 18:18
nie bierz omy sama meta ci styknie. Wiem że i tak weźmiesz i nie wytłumaczy ci nikt ze nie warto ale ome zostaw w spokoju. Wes sobie 150 mety 15mg na dzień do tego zapobiegawczo 10mg nolva na dzień i 12 tabsów clomidu po cyklu(jeden tabs przed snem). Do tego sylimarol 75mg do każdego tabsa mety i tran też do każdego tabsa mety. do odbloku kreatynka i hepatil. A omo nie ma sensu sama meta da wystarczające efekty według mnie.
terrorsiejem
02-05-08, 18:19
a i dobrze jeszcze brać koenzym q10 i czosnek w kapsułkach i wapno jak jesteś podatny na trądzik :)
to juz kup sobie 100 i wal 3 tabsy dziennie , ale niema co walic w tym wieku ,
terrorsiejem
02-05-08, 19:36
lepiej powiedziec jak ma walić żeby nie zrobić sobie krzywdy niz ma walić bez żadnej wiedzy. I tak bedzie wlił jak sobie tak załorzył :) 150 lepiej ponieważ masz cykl 50 dni a nie kombinowanie puzniej co z tymi 10 zrobic. A groźba efektów ubocznych jest taka sama jak przy 100 tabsach.
wiec tylko 100 na 1 cykl i nic mu nie bedzie
terrorsiejem
02-05-08, 19:47
nie wiadomo czy nic mu nie bedzie :) tego nikt nie powiedział. Jednak po 100 i 150 prawdopodobieństwo wystąpienia skutków ubocznych jest takie samo dlatego lepiej juz kupic 150. Mysle że jak łapie sie za sterydy to zna skutki uboczne jakie moga po nich wystapic i wie że niektórych nie da sie uniknąc (zalerzy to od organizmu ) można jedynie sprawic że beda wystepowac w mniejszym stopniu i bedą słabsze.
Mysle że jak łapie sie za sterydy to zna skutki uboczne jakie moga po nich wystapic
jak jest swiezak to skad ma je znac - procz internetu i zaczytanego info
im wieksza dawka tym wieksze prawdopodobienstwo wystapienia silniejszych skutkow ubocznych,
j/w nic nie wie jak by wiedział to by sie nie pytał ,100 na 1 cykl 3 tabsy dziennie a nie 150 kurwa
terrorsiejem
02-05-08, 19:57
jak zna to dobrze jak nie zna to źle ale i tak nie zmieni nikt jego nastawienia do dopingu i nie ma co prawić mu morałów bo i tak zrobi to co uzna za najlepsze.powodu do kłutni tez tutaj nie widze. powiedzialem mu jak sie bierze mete odradziłem ome i tyle. Chyba lepiej żeby brał w cywilizowany sposób a nie latał puzniej bez jaj i z cyckami. Informuje także że jesli jest podatny na skutki uboczne to żadne osłony mu nie pomoga i po temacie :) reszta zalerzu od niego.
Informuje także że jesli jest podatny na skutki uboczne to żadne osłony mu nie pomoga i po temacie
z taka wiedza to ty lepiej nikomu nie doradzal chlopak
terrorsiejem
02-05-08, 20:02
ok ok . To 100 tabsów 3 dziennie i reszta tak jak było ustalone :) gra ? :)
ale ty piszesz za niego jakies pierdoły sam niewiesz jakie są skutki i po czym zakonczmy ten temat
Moody, nie wykorzystałeś swojego naturalnego potencjału nawet :(
pnisher znalazłem twojego kolege gedzia ,ale jak bedzie na forum dam mu bana od ciebie
Moody jak już zaczniesz brać niezapomnij o osłonkach na wątrobe jak Sylimarol, hepatil ...
pzdr.:)
i jeszcze jak jestes podatny na trodzik to tak jak wyzej napisal wapno i dal bym jeszcze cynk i wode bromowa do oczyszczenia skory bo inaczej to masakra
Dziękuje za te rady... Jeżeli wezmę to samą mete
Dziękuje za te rady... Jeżeli wezmę to samą mete
Nie bierz. Już lepiej kreatynke jakaś...
pnisher znalazłem twojego kolege gedzia ,ale jak bedzie na forum dam mu bana od ciebie
Weś ić z nim w pis**
NIKOLIS 168
03-05-08, 11:25
Wez przed wakacjami zamiast mety jakis stack kreatynowy i powinny sie obwody zwiekszyc. Moze nie tak jak po metce, lecz nie bedzie skutków ubocznych...
A więc jaki stack kratynowy polecacie?
wszystkie sa ok,
bralem wiekszosc i wszystkie bylo ok,
bardziej warunkuj to cena,
A co myślicie o cell pump i bialku?
Dorzucisz mono i bedzie ladnie klepalo, sam bede robil taki cykl teraz.
No mam nadzieje ale teraz muszę kasę skołowac
A co myślicie o cell pump i bialku?
zbyt chemiczny smak jak dla mnie,
jak wybierzesz XP smak ORANGE nie pozalujesz...
mete zostaw na pozniej - korzystaj z supli.
NIKOLIS 168
07-05-08, 14:38
Cell Pump, efekty dobre, cena spoko ale smak ... przypomina mi rozpuszczoną Polopiryne. Ale ogólnie polecam stosowałem 3razy.
Ja robiłem teraz cykl Cp+mono(Universal)+ Mass XXL to masa 4kg siła tez oki. Cp ładnie pompuje, ale gdy brałem po raz trzeci to troche załuje ze kupiłem jakiegos NO Boostera jak np Deca Stack Polecam.