Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tatuaż a przyrost mięśni

Iron_Czeplin
02-05-08, 11:34
Mam pytanie czy jak teraz bym zrobił sobie tatuaż od barku az do końca bicepsa po większym przyroście mięsni tatuaz w jakis sposób sie rozmarze?

terrorsiejem
02-05-08, 17:59
teoretycznie tak jednak w praktyce jest ciężko tak przybrac na masie żeby było widac większe zmiany w wygladzie tatuażu. Mam kumpla który zrobił sobie tatuaż przed cyklem z saa zrobił po 2 cyklach 20 kg suchej masy i wystarczyło tylko poprawić kontury.

Nuru89
02-05-08, 21:16
Sam mam tatuaz i nie ma problemu ;)

Nyczek
02-05-08, 21:23
smialo mozna robic tatulaz tylko ze przez pierwszy tydzien trzeba sobie odpuscic trening zeby go nie zapocic :) i zeby ladnie sie zagoil

terrorsiejem
02-05-08, 22:23
nie wiadomo czy przez tydzień zalerzy to od wielkości pracy i skłonności do gojenia sie :) nie można ćwiczyć ani wystawiać na słońce dziarki do puki nie zagoją sie strupki (o ile są ale często są) a na gojenie sie tatuażu najlepsza wazelina :) serio :) jak zrobisz juz sobie to wrzuć fotke. Ja bede sobie robił po wakacjach na przedramieniu "Rape your own fear" jak juz zrobie to wrzuce fotke :)

Iron_Czeplin
02-05-08, 22:33
chce sobie zrobic od początku barku do końca bicepsa łacznie z tricepsem dziarke:p nie wiem jeszcze dokładnie co:d ale fotke wrzuce napewno:d

kogut2
02-05-08, 23:28
ja mam 3 i nic sie z nimi nie dzieja spoko mozna robic mase

Nyczek
03-05-08, 14:34
ja do gojenia sie dziary polecam alantan plus

VegetaSSJ3
06-05-08, 16:33
Jesli bedziesz cw bez kosku to nie ma obawy ze ci sie dziara rozmaze musialbys niezle przybrac na tej masie zeby ci sie rozciagnela az tak skura