Zobacz pełną wersję : kilka pytan do metki
Witam! Mam kilka pytan co do meti:
1 czy po metce sa duze przyrosty? (po miesiecznym cyklu srednio obwod w bicepsie o ile sie zwiekszy? )
2 zeby zapobiec spadkom trzeba po cyklu wszamac stack albo mono wiec jak przestanie sie brac metke a dalej juz bedzie sie jechac tylko na suplach a nie na sterydach to osiagi po metce juz zostana?
3 tzw odblok co to jest i gdzie to kupic?
4 czy po jednym cyklu na metce jest szansa ze moze pojawic sie moze Ginekomastia ? (czy nie zawracac glowy srodkami zapobiegajacymi tej chorobie?)
5 jak sprawdzic czy sprzedana metka to nie jest jakies wapno czy cos innego?
Za wszelka pomoc juz standardowo beda SOGi.
Witam! Mam kilka pytan co do meti:
1 czy po metce sa duze przyrosty? (po miesiecznym cyklu srednio obwod w bicepsie o ile sie zwiekszy? )
2 zeby zapobiec spadkom trzeba po cyklu wszamac stack albo mono wiec jak przestanie sie brac metke a dalej juz bedzie sie jechac tylko na suplach a nie na sterydach to osiagi po metce juz zostana?
3 tzw odblok co to jest i gdzie to kupic?
4 czy po jednym cyklu na metce jest szansa ze moze pojawic sie moze Ginekomastia ? (czy nie zawracac glowy srodkami zapobiegajacymi tej chorobie?)
5 jak sprawdzic czy sprzedana metka to nie jest jakies wapno czy cos innego?
Za wszelka pomoc juz standardowo beda SOGi.
1) kwestia indywidualna - nie da sie okreslic,
2) dobrze jest wprowadzic kreatyne celem utrzymania objetosci miesnia,
3) przywrocenie produkcji wlasnej tescia - jest post w tematach podiweszonych, kupic mozesz u dila badz w aptece,
4) ryzyko jest zawsze czy to 1 czy 6 cykl,
5) rozne opinie kraza - smak / zapach / kruchosc / konsystencja / szybkosc rozpuszczania / opakownie / firma itp... najwazniejsze to pewny dil,
6) ode mnie - raczej nie jestes przygotowany do cyklu, wnioskuje po pytaniach,
j/w wszystko zależy od organizmu
To bedzie moj 1 cykl a pytam sie bo dopiero sie zaczelem interesowac tym bo bralem juz wiele supli typu mono, stacki,boostery (ale nie ma juz ponich takich efektow jak kiedys) i takie pytanka jeszcze czy warto robic 1 cykl czy jak robic to juz trzeba ciagnac dalej? i jakie wy mieliscie po metce przyrosty?
to czy zrobisz 1 czy2 cykle tylko twoja sprawa ,ja miałem dobre osiagi na miettku zrobisz 1 a potem nastepne
Do mety na pewno jakaś masówka bo wnioskuje że o mase Ci chodzi, odblok z clomidu no i dieta trening.
3-4 ? Pfff co za cykl
1-5 15mg ed
Innymi slowy mowiac 5 tygodniowy cykl po 3 tabletki dziennie (oczywiscie nie naraz a po jednej co kilka godzin)
kolejna rozpiska bez wiedzy ile gosc ma lat / jaka ma wage / ile cwiczy...
NIKOLIS 168
01-05-08, 15:23
Wydaje mi sie ze mu chodziło o to zeby brał 3-4 tabsy dziennie= 15-20mg ED. Tylko tygodni nie napisał.
tak by było 3-4 dziennie czyli wal 4 tabsy na dzień