Zobacz pełną wersję : Co na śniadanie???
Witam. Mam pytanie co mógłbym jeść na śniadanie majać cykl na krecie, bo podobno nie zaleca sie mieszac krety i mleka ponieważ zawiera tłuszcz. Co polecacie? Jajecznica? Coś jeszcze? Z góry Wlk. Dzięki.
Możesz i mleko, tylko pamiętaj o odstępie 30 min od krety. ;)
ok dzięki bedę szamał 0,5% mleko :D
jajecznica też chyba w odstępie przynajmiej 30 minut od kreatyny ;)
NIKOLIS 168
28-04-08, 21:47
Tzn nie ma jakiegos obowiazku ze akurat 30minut, wazne zeby był jakis odstep czasu;) Zjesz krete i niczym zrobisz jajecznice minie chwile czasu;)
dokładnie :D bo na czczo to kretka sie od razu wchłonie, nie trzeba czekać aż 30min, ale każdy tak pisze ;)
pablo91prg
28-04-08, 22:24
owsianeczka na śniadanie w sam raz, do tego rodzyni albo inne bakalie i pycha ;D
Pablo czyli mówisz o jakims musli czy czyms w tym stylu tak? :>
platki owsiane + rodzynki + mus jablkowy + banan
polecam
pablo91prg
29-04-08, 15:36
CMP. chodzi mi po prostu o dorzucenie do owsianki czegoś do smaku, np bakalie. Musli to cos troszke innego ;]
Co jeszcze polecacie na śniadanie biorac krete, bo chce jakos urozmaicic moja diete :)
jajecznice z pomidorem na lisciu salaty
ja tam jem musli na mleku, kiedyś próbowałem jeść owsianke, ale nie przechodzi przez mój przełyk :D
a na śniadanie tak ja Ci piszą, jajecznica, jajka na miękko, nawet możesz kanapki, tylko musi być ciemne pieczywo + szynka z indyka(filet) lub z kurczaka no i jakiś pomidor albo coś innego.
Dzięki przyda się. Łap Soga
u mnie czesto z braku czasu sniadanie to 50g gainera i 30bialka
wiem, ze w tym miejscu stwierdzenie, ze "sniadanie to najwazniejszy posilek dnia" zabrzmi jak pusty farmazon, ale
wez to pod uwage 123
terrorsiejem
30-04-08, 12:17
ja na śniadanie jem ryż który gotuje sobie wieczorem z rana go tylko podgrzewam i dodaje do niego różne owoce :) jajka zostawiaj na wieczór.
Hulk ja pracuje caly czas na rano i nie mam poprostu czasu nic zrobic, wstaje, myje zeby, pije odzywke i wychodze, a wczesniej tez nie moge wstawac bo trzeba sie wyspac
spoko, rozumiem, roznie bywa
kamileks18
30-04-08, 16:54
ja jak biore krete to w domu przed wyjsciem do szkoly biore krete a w szkole na pierwszej przerwie jem bulke ziarnista z szynka i warzywami:)