Dr.Who
28-04-08, 16:04
Witam...Jestem nowym uzytkownikiem forum.
Wiek-20
staz-5lat(w tym pare przerw)
Ilosc przebytych cykli- 1
Metanabol 1-6 20mg
Dieta-jest(podczas cyklu jeszcze bardziej scisla)
Cel: przede wszystkim suche mieso...oraz zrzucenie nadmiaru zbednego fatu
Chcialbym w tym momencie zaczac moja druga przygode ze sterydami.
Srodki ktorych chcialobym uzyc to superanabolon, winstrol oraz propionat testosteronu...ewentualnie jakies ich polaczenie.
Prosilbym o pomoc w ulozeniu odpowiedniego cyklu z tych srodkow.
Kolejnym problemem jaki sie rodzi w mojej glowie to dodatki. czyli witaminy itp...czytalem iz wskazane oprcz podstawowych witamin i mikroelementow branie takze witaminy B6 oraz jakis srodkow odbudowywujacych flore bakteryjna jelit.
Nastepnym moim pytaniem jest odblok...jak go prawidlowo wykonac po cyklu na tych srodkach...
Chcialbym sie rowniez dowiedziec jakie suplementy powinienem stosowac podczas cyklu i po jego zakonczeniu.Pozdrawiam
Wiek-20
staz-5lat(w tym pare przerw)
Ilosc przebytych cykli- 1
Metanabol 1-6 20mg
Dieta-jest(podczas cyklu jeszcze bardziej scisla)
Cel: przede wszystkim suche mieso...oraz zrzucenie nadmiaru zbednego fatu
Chcialbym w tym momencie zaczac moja druga przygode ze sterydami.
Srodki ktorych chcialobym uzyc to superanabolon, winstrol oraz propionat testosteronu...ewentualnie jakies ich polaczenie.
Prosilbym o pomoc w ulozeniu odpowiedniego cyklu z tych srodkow.
Kolejnym problemem jaki sie rodzi w mojej glowie to dodatki. czyli witaminy itp...czytalem iz wskazane oprcz podstawowych witamin i mikroelementow branie takze witaminy B6 oraz jakis srodkow odbudowywujacych flore bakteryjna jelit.
Nastepnym moim pytaniem jest odblok...jak go prawidlowo wykonac po cyklu na tych srodkach...
Chcialbym sie rowniez dowiedziec jakie suplementy powinienem stosowac podczas cyklu i po jego zakonczeniu.Pozdrawiam