Zobacz pełną wersję : Co na mase ?
Witam. Mój dobry kumpel chce zrobic cykl na mase. 17 lat, rok cwiczen waga 72 kg przy 186 cm. potrzebuje cos na mase. co polecicie ?
terrorsiejem
28-04-08, 13:31
polece dobranie dobrej diety i zestawu ćwiczeń. Wszystko jest na forum.
ale on chce SAA bo dieta i trenign mu nie pomagają już
NIKOLIS 168
28-04-08, 15:14
Nie dziwiłbym sie jakby to chodzilo o jakiegos typa co ma 25lat cwiczy 10lat i wazy 100kg i chce przytyc a próbował juz wszystkiego (oprócz SAA) to bym zrozumiał a tutaj 17lat.
Jak juz chce cos brac to niech sobie kupi 100tablet mety(Polska,Rosyjska, Rumuńska lub holenderska)
1-5 meta 15mg ED
W czasie cyklu jakis gainer np Mass XXL
osłonki na watrobe(Sylimarol choc ja proponuje Esselive), witaminki
Po cyklu odblok+jakis stack kreatynowy np Xpand, jezeli bedzie brak kasy to wystarczy zwykle mono. I to powinno wystarczyc.
pablo91prg
28-04-08, 15:18
ale on chce SAA bo dieta i trenign mu nie pomagają już
no to Ci powiem, że saa mu zaszkodzi
lepiej niech wezmie sie za diete, gainery, białka itd. Cykli na kreatynie to pewnie ze 2 ma, wiec niech sie zastanowi.
Witam. Mój dobry kumpel chce zrobic cykl na mase. 17 lat, rok cwiczen waga 72 kg przy 186 cm. potrzebuje cos na mase. co polecicie ?
Jesteś żałosny chłopie bo pewnie chodzi o Ciebie - każdy piszę, że kolega... Kup sobie paczkę omki, strzykawkę 10 i dwie igły 12 a następnie wbij sobie 5ml w czoło No albo zacznij jeść jak człowiek
ja mam diete i dobry trening. nie no naprawde kumpel chce zaczać a nie ma netu i mnie poprosił żebym wstawił taki wątek na forum jakimś a ze na tym siedze to tu wstawiłem
polecam diete / trening / suple
Meta Ruska + Prolangatum
Przytyje jak świnia odblok z clodimu 24tab
jaki ma staż treningowy?pisal ze rok,100 mietka na 1 cykl
Niech zacznie od tescia, bedzie zabawnie.
NIKOLIS 168
02-05-08, 08:33
Co w tym zabawnego??? Wez sie uspokój albo wyp..... to forum majace na celu pomagac a nie wyszydzac! Admin jestem za jego tymczasowym banem...
panowie a co to CBA / PIS...
daj spokoj z takimi praktykami a kolega niech da spokoj z traktowaniem rozpisek a co za tym idzie czyims zdrowiem jako zabawy,
i problemu nie ma,