Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Gainer 1 Vitalmax jak dawkowac?

ErWeider
27-04-08, 19:07
Witam, kupilem 4,8kg gainer 1 vitalmaxa jak go dawkowac 2 razy na dzien po ile gram sypac? i czy moge sobie go np pic 2 godziny po pierwszym sniadaniu i 2 porcja po treningu, chce jak najlepiej wykorzystac jego dzialanie i jak najwiecej przybrac na masie miesniowej.

Toomekk6
27-04-08, 19:23
Gainera stosuje się w zależności od braków w diecie. 2 do ok 5 razy dziennie. po 40-100 g :) pozdro:)
Pomogłem ? daj Soga xD

Mieczu93
27-04-08, 21:07
nie wiem jak na Ciebie podziała ten gainer, ale ja po wypiciu porcji 100g, miałem taką srake że nie mogłem z kibla wyjść. Poradzili mi na forum, żeby zmniejszyć porcje, wziąłem 50g, pierwszego dnia niby bylo dobrze, ale następnego znowu na kibel. Teraz usiłuję sprzedać tego gainera, bo zostało mi 3kg, a już tego nie będe brał na pewno.

A co do pytania, to tak jak kolega wyżej napisał, gainer dobrze sprawdza się w szkole (jak nie masz jak nic pełnowartościowego zjeść to pijesz gainera) no i w porach około treningowych, przed i po. Pozdro.

pablo91prg
27-04-08, 21:35
to normalne na początku, oraganizm nie jest przyzwyczajon do takiej ilosci pokarmu, po jakimś czasie powinien być lajt

ErWeider
27-04-08, 22:35
to wiem na poczatku trzeba w malych ilosch i stopniowo dopadsowac organizm, na opakowaniu pisze 2 razy dziennie po 40g ale cos malo zaczne od 60g zobaczymy, kiedys czytalem ze gostek na tydzien na tym gainerku zdobywa 1,5kg masy :) jak zjem go caly to napisze wam efekty ;) dzieki za jako takom pomoc

pozdro ;)

pablo91prg
28-04-08, 15:20
pamietaj, ze gainer to uzupełnie zbilansowanej diety

Hulk
28-04-08, 15:27
I nie przekraczaj zalecanej dziennej dawki (tzn przekroczysz pewnie i tak, ale nie zwielokrotniaj jej chociaz) :) bo mase owszem zdobedziesz bardzo szybko a w promocji dostaniesz gustowne rozstepy

ErWeider
28-04-08, 16:11
pisze na opakowaniu ze na 250ml mleka rozcieczyc 40g ale wale narazie okolo 80g bo diete to mam srednia i musze to jakos nadrobic gainerem, po dzisiejszym dniu nic mnie nei czysci wszystko wpozadku zobaczymy jak mase bede zbieral mam nadzieje ze przynajmniej z 4kg w miech bedzie :)