PDA

Zobacz pełną wersję : metanabol prawie 18 lat

Romek
25-04-08, 11:57
witam ! mam typ budowy ektomorfika czy jak to tam sie nazywa i chcialbym zjesc 100 tabsow metki wiem ze za pewno mi odradzicie ale chcial bym poznac jeszcze wasze zdanie ??

Cielu7
25-04-08, 12:02
cwiczysz 2 miechy dzieciaku lap sie za diete i odzywki przed tobą masa odzywek a nie kox jak chcesz miec twarz jak pizza a uzyskana mase stracic albo wogole jej nie miec to sobie bierz mete

Romek
25-04-08, 12:06
nie cwicze 2 miechy cwicze juz ponad rok wiec wiesz ...

Romek
25-04-08, 12:08
diete tez mam

Cielu7
25-04-08, 12:14
a co to jest rok podaj rekrdy i co brałes itp teras masz burze hormonow wiec po mecie moze byc nieprzyjemnie i tyle

Romek
25-04-08, 13:10
hm co masz na mysli burza hormonow?? no moje rekordy 85 na klate a nic nie bralem zadnych odzywek bo mnie nie stac

Cielu7
25-04-08, 14:07
jak cie nie stac na odzywki to cie nie stac i na mete !!!! co myslis ze kupisz te 100 ruskiej maty za te pare zł i koniec ??? to sie mylisz z meta i osłonkami i witaminami ci wyjdzie ok 200 zł a gdzie jeszcze suple po cyklu i w trakcie cena cyklu to wyjdzie jakies 300-400 zł conajmniej a co jesli cie wypryszczy itp potem bedziesz sie dlugo dlugo leczyl a jak nie brałes kreatyn ani stacków i innych supli to tylko bedzie twoja glupota jak sie wezmiesz za koks bo nic na cyklu nie zrobisz i tylko stracisz swoj potencjał

Hulk
25-04-08, 14:12
kup sobie mono, bialko, przestrzegaj diety i wez sie za solidny trening

MhL
25-04-08, 14:53
Jak skonczysz te 18 lat, i jak bedziesz mogl sam decydowal o swoim zdrowiu. Wez ta mete, bez diety, bez odbloku, bez stackow, bez odpowiedniego treningu. Zapewniam Ciebie beda rezulataty, gora na 3 msc. Potem spadki. Znowy cykl mety za 150 zl ze wschodu, Spadki. Meta. Spadki. itd . Skonczysz na OIOM`ie.
Pozdrawiam Twoja watrobe.

Erykk
25-04-08, 14:56
Wiecznie gadacie to samo. Jeśli chce tą mete to niech weźmie. Dieta dieta dieta, nie wszyscy mają czas i pieniądze na to ;] a chcą przytyć :) Cykl na metce wyjdzie około 100 zł.

Cielu7
25-04-08, 15:01
Erykk widac ze pojecia nie masz o tym za grosz po co robic cos co mu i tak spadnie on nie wykorzystal potencjalu poprawnego cyklu za 100 zł nie zrobisz ;/ wiec nie gadaj glupot a co jak chlopaczek sobie rozleguluje gospoderke hormonalną trzeba sie liczysz z konsekwencjami i jak juz cos robic to prawidlowo i porzadnie to sie tez tyczy nawet zwyklej kreatyny

Hulk
25-04-08, 15:01
powtarzamy sie bo chcemy chlopakowi uratowac zdrowie
rownie dobrze na schudniecie mozna doradzac jaranie trzech paczek dziennie tylko po co :)
Jezeli juz Ci Romek zalezy na szybkim podbiciu masy to polecam Mass XXL - ja tez jestem ekto i na tym podskoczylem z 67 kg na 95 kg w ciagu trzech m-cy

HerQleSZMC
25-04-08, 15:22
z 67kg na 95 w 3 miesiące??? to Ty chyba musisz być cały w rozstępach albo pomyliłes cyferki i zamiast 9 miało być coś niżej... 3 miechy i 23 kg masy ...po samym Mass XXL ? Nieźle :D zakładam ze z dietą bo na samym Masie napewno aż tyle nie poszło? Bardzo bym prosił ...oświeć mnie ile tego trzeba zjeść przez te 3 miechy zeby przytyć 23 kg?

A co do chłopaka z metką...Zakładam ze już sie naczytał i nasłuchał od wszystkich ze meta w jego wieku to go tylko zniszczy...ale tak czy siak pewnie ją weźmie. Wybierzmy mniejsze zło i niech albo nikt mu nie odpowiada na jego post albo mu udzielcie odpowiedzi i powiedzcie co i jak ma brać zeby sobie nie zrobić ,,MOCNEJ" krzywdy. Eloooo

Erykk
25-04-08, 15:24
Dziwne :) wszyscy kumple jedzą metke. Spadki minimalne, nawet po 3 miesięcznej przerwie. Chociaż musze wam przyznać racje, mieśnie budowane na odżywkach i diecie są "trwalsze". Mass Xxl to przecież tylko posiłek w proszku. I w 3 miesiące 20 Kg ? Hmmm

Hulk
25-04-08, 15:31
dieta wysokoweglowodanowa, trening i 2000g Mass XXL i po trzech miesiacach byl ladny efekt :) ale jak wszyscy wiemy na kazdego dziala co innego...

Romek
25-04-08, 15:36
kurde spoko zrobie sobie diete wysokoweglowa czy tam jaka i co z tego ? i tak mam diete taka ze sie zdrowo odzywiam i nie widze efektu a masa to mi przybywa zeby nie sklmac 2 kg na 6 miesiechy to az rece opadaja ;/

Hulk
25-04-08, 15:39
jestes mlody i podejrzewam, ze efekty przyjda z czasem
ja majac 24 lata i 181 cm wzrostu wazylem 67 kg... moglem zrec jak wilk i nic, ale coz - taki metabolizm
:)

lg team
25-04-08, 15:39
na suple cie nie stac ale na metke stac...

chlopak ty myslisz ze metka zastapi ci suple - moze sadzisz ze metka jest suplem wiec nie ma problemu...

skoro chcesz stosowac metke a nie stosowac supli (o diecie nie wspominam bo dieta to dla ciebie tylko slowo) to jak chcesz zapewnic dostarczanie potrzebnej ilosci skladnikow odzywczych w momencie jak srodek podkreci metabolizm...

z diety nie - nie stosujesz
z supli tez nie bo nie ma kasy
to skad...

mysl chopcze

Hulk
25-04-08, 15:41
jedyna metka jaka polecam to ta z miesnego :) swietnie smakuje rozsmarowana na grachamce :D

Romek
25-04-08, 15:43
lq jak bys przeczytal caly temat to bys wiedzial a taka rade to sobie mozesz wiesz gdzie wsadzic albo mnie zle zrozumiales ale podejrzewam ze sam wyciagnoles wnioski o diecie ../

lachu
25-04-08, 15:44
aaa i tak to kupi nie polecam lecz wez sobie do 100tab metki:
-sylimarol
-mono na po cyklu
-odblok clomid starczy 12tabletek i gitara ja problemów nie widze>>>....

Romek
25-04-08, 15:45
hulk i co z wiekiem masy przybywalo ??hehe a co do metki miesnej to nie jadam bo mam diete :D

Hulk
25-04-08, 15:49
jak by mi tak masy z wiekiem przybywalo to do dzisiaj bym wygladal jak prawdziwy Hulk :D obecnie waga sie ksztaltuje w okolicy 90-95 i staram sie ja utrzymac ksztaltujac rzezbe

Romek
25-04-08, 15:52
hulku widze ze jestes straszy ode mnie moglbys mi powiedziec jaka jest najlepsza dieta dla "ekto" i jake suple by pomogly przybic na mase bo z tego co mi qmple mowia to silny jestem tylko odzwierciedlenia sily to nie widac

Hulk
25-04-08, 15:55
jak bylem w Twoim wieku to mialem ladna rzezbe ale z masa bylo krucho, a ulozenie porzadnej diety to nie taka prosta rzecz, poki co proponuje abys zajrzal do dzialu diety

Hulk
25-04-08, 15:56
moge Ci jako ektomorfikowi polecic to co polecilem sobie - skup sie poki co na masie aby miec pozniej w czym rzezbic

Romek
25-04-08, 16:02
ja cie doskonale rozumiem ale chodzi mi o to czego w tej diecie powinno byc najwiecej teraz chcialbym ulozyc sobie sam diete bo ja miam taka wlasnie z dzialu dieta dopasowana proporcjonalnie do mojej wagi. To powinienem miec duzo wegli bialka czy czego??
a co do supli to jakie polecasz kiedys chcialem barc x-panda ale przed nim musail bym zrobic ze 2 cylke mono. A co ty polecasz??

Hulk
25-04-08, 16:05
jestes mlody wiec poki co pozostalbym przy mono do tego dieta niskotluszczowa, sporo bialka i umiarkowana ilosc wegli i powinno byc ok, jesli Cie stac to proponuje Mass XXL Treca - mi pomogl

lg team
25-04-08, 17:49
lq jak bys przeczytal caly temat to bys wiedzial a taka rade to sobie mozesz wiesz gdzie wsadzic albo mnie zle zrozumiales ale podejrzewam ze sam wyciagnoles wnioski o diecie ../

kolego pewnie ze moge sobie ja wsadzic gdzeis czy co tam innego sobie pomyslis, ale jest jedno ale...

ja pewien pulap osiagnalem i ide dalej, ty natomaist masz dylemat czy wziac setke mety bo na odzywki nie masz...

mozesz brac ta metke, pozniej 300 czy nawet 500, kolejne bedzie 20-30 omki itd...

w koncu za kilka misiecy moze lat znudzi sie sie trening bo efekty beda marne i skonczysz z obwislym brzuchem i kompleksami na dalsze zycie,

kiedys moze mnie gdzies zobaczysz i w duchu sobie pomyslisz ...kurcze jakbym sluchal rad to byc moze bym tak wygladal ...ale stalo sie inaczej czego zaluje

daje ci rade w formie krytyki, a ty zamiast z niej korzystac to sie obrazasz jak dzieciak...

chcesz wejsc na kox, chcesz poczuc sie jak dorosly, to zacznij myslec jak dorosly, nie baw sie w doping, bo zabawa konczy sie zawsze tak samo - tak jak opisalem wyzej,

Romek
25-04-08, 20:19
drogi lg ja zrozumialem twoje uwagi i ci bardzo za to dziekuje. To ze mam 17 lat nie ozancze ze mysle jak dziecko.Nie obrazilem sie za Twoja rade tylko za to ze napisales mi o diecie jak ja diete mam i napisalem ze ja mam wiec wiesz ....

ciaastek91
25-04-08, 20:54
ta romek, ty masz diete... jak nie wiesz nawet czego ma byc w niej duzo... jezeli dla ciebie dieta to jest tylko unikanie niektorych produktow to elo ;]a co do tego co hulk napisal, ze duzo bialka, umiarkowana ilosc wegli, to sie nie zgodze. wegle sa najwazniejsze w diecie dla ekto. tluszcz tez jest wazny, nie wolno go pomijac. a jezeli chodzi o metke, to jak ty nie wiesz ile czego masz jesc na codzien, to na cyklu pewnie bedziesz jadl jak dotychczas... i wiesz, moze spuchniesz troche, ale kredki mono nie chcesz, diety nie bedzie na cyklu, tak szybko jak spuchniesz, tak szybko z ciebie zejdzie, a wtedy bedzie dolek ;]

Romek
25-04-08, 22:26
oj dobra ja cie nie bede przekonywal bo ja nie robie tego dla ciebie tylko dla siebie. Co do tej diety w roznych zrodlach roznie pisza i chcialem sie dowiedziec na 100% .

lg team
25-04-08, 22:30
nie ma co przekonywac goscia,
ma rozum pojdzie do przodu,
nie ma, do tylu,
sam zdecyduje,

Romek
25-04-08, 22:34
tak czy siak dzieki za pomoc

lg team
25-04-08, 22:37
spoko ;)