Zobacz pełną wersję : 3 cyklon
Siema, oceńcie czy dobrze rozpisałem sobie cykl:
1-4 meta
1-10 deca 250 ew
1-10 omka 250 e4d
11-16 prop 150 ed
11-17 wino 40 ed
NIKOLIS 168
22-04-08, 21:27
Cykl oki tylko skróciłbym wino jezeli na oralu. Chcesz ładowac Propa 150mg ED??? Czy pomyłka?
To jakis mega cyklon jak na taki wiek za szybko i za mocno jak na 3cykl! Podaj staz, wymiary, przebyte cykle...
jeśli chodzi o rozpisanie może być a czy dawki ok to nie można określić bo nic o sobie nie napisałeś.
Z propem to pomyłka miało być 150 e2d, Mam 202 wzrostuwaze 115kg, poprzednie cykle to: 100mety, 200mety 30 ed + enan 250 e4d
cykl bardzo dobry nie zapomnij o dobrym odbloku hcg musowo
powodzenia:)
to cos lapke masz mala jak na taka wage po cyklach, albo cie mocno zalewa tluszczem bardziej i mniej miecha jest. Cykl mocny i nizcego nie brakuje. Zadbaj o zdrowie by nie przecholowac (watroba - sylimarol, zapobiegawczo i od razu zmneijszajac retencje - tamoxifen) i dobre odblokowanie bo sie zablokujesz na amen
No dość mocno zalewa mnie tluszczem, jaka dawkę tamoxifenu zapodać?
no zalezy jak gino to inna, zapobiegawcza tez inna no i zmniejszanie retencji to tez + brania tamo
Chodziło mi oto żeby zmniejszanie retencje
tamo nie jest cudowym srodkiem na tluszcz, a zalewa cie bo prawdopodobnie nie trzymasz zadnej diety,
cykl za gruby - przeskok z 2 na 5 srodkow bez sensu,
3 srodki max powinny byc:
1-10 nandro 250mg/e5d (mozna sie zastanowic nad 400mg/week)
1-10 mix 250mg/e3d
i albo metan na start albo wins na koniec,
proponowalbym jednak wins na koniec, skoro cie podlewa, wins przynajmniej spusci z ciebie wode, wiec nie bedziesz taki napuchniety,