Zobacz pełną wersję : shaker
marcin2447
19-04-08, 18:34
jaki shaker lepiej wybrac:
http://allegro.pl/item342418141_bio_tech_shaker_nowej_generacji_750m l_promocja.html
http://allegro.pl/item346671633_shaker_szejker_do_mieszania_odzywek_ najtaniej.html
To jest obojetne. Byle był. Jeśli masz cos kasy to możesz kupić ten za 11zł, ale ten za 5 zł będzie ci służył tak samo jak ten za 11.
Pozdro!!
pablo91prg
19-04-08, 18:53
idz lepiej do sklepu z odzywkami bo tylko stracisz kase na przesyłke
Idz do sklepu i kup byle nie zakrecany bo czesto sie niedokrecaja.
Z zakręcanymi to jest różnie. Musisz bardzo dokładnie dopasować i zakręcić. Parę razy zdarzyło mi się niedokręcić, chociaż myślałem, że jest dobrze:)
Pozdro!!
kurcze ja planowalem kupic shaker wlasnie zakręcany i zabierać go ze sobą do szkoły ale sugerujecie ze zawartość moze sie wylać?
czyli najlpeiej kupić jakiś najtańszy shaker i jakis bidon i przelewać?
Myślisz, że zamykany się sam otwiera i wylewa?
mysle ze mozliwe ze sie moze otworzyc bo gdyby takie zamykanie było dobre to po co ktos wymyslalby zakętki?
macie rację że lepiej kupić w sklepie niż płacic dodatkowo za wysyłkę ;/ Dobrze wiedzieć żeby nie kupować zakrecanego, bo wlasnie sie przymierzam do zakupu :P Pozdro !
Ale ja mam zakręcany i nosiłem do szkoły i ani raz mi się nic nie wylało!!
Pozdro!!
marcin2447
20-04-08, 10:10
może i kupił bym w sklepie ale nie tak u tego użytkownika kupuje biało wiec to tak przy okazji
rany boskie panowie
TYLKO ZAKRECANY !!!!
zaciskane same strzelają mi raz wyjebało best masa na laptopa myslalem ze dostane zawalu
zakrecane dobrej jakosci nigdy ci takiego numeru nie zrobia
sluchaj a jakiego supla potrzebujesz bo akurat mam do co poniektorych shejkery gratisowe dostalbys za darmo
pisz jakby co
dokładnie nawet carbo strasznie strzela szejker treca zakrecany 12 zł
A po co ci do Carbo shaker??
Do szklanki wymieszać łyżeczką i chlup:)
Pozdro!!
a poto ze na przyklad robie sobie w domu i biore do torby i po treningu mam juz gotowe w szhakerku
dokladnie biore na siłke a po 2 nawet jak mam go w szejkerze trudno mi go wymieszac ;/
Jak ktoś kupi jakiś szmelc to niech nie wymaga, ja mam zaciskany i nigdy nic mi się nie otworzyło.
kurcze, nie chcialbym zeby mi sie to kiedys wylalo do plecaka
do zakręcanego z olimpa albo biogenixa mozna miec zaufanie?
Ja mam identyczny jak ten za 5 zł i jestem z niego bardzo zadowolony nigdy mi sie z niego nic nie wylało , łatwo sie czyści i całkiem wygodnie sie z niego pije , tak wiec polecam..
paweleeekkk
21-04-08, 18:40
Ja mam zakręcany OLIMPU. 8zł w sklepie :D