Zobacz pełną wersję : Kreatyna i Meta jak stosować itp.
Witam. Postanowiłem skusić się troszkę na sterydy. Nie są takie rewelacyjne chyba ale nie mam zbytnio dużo pieniędzy.
http://allegro.pl/item346395284_najsilniejsza_kreatyna_60kaps_trec_m ega_efekty.html
http://allegro.pl/item346389113_meta_anabolon_60_tabs_super_masa_i_s ila_za_16_90.html
Powiedzcie mi jak mam się odzywiać podczas spożywania tych pigułek? Ile czasu poświęcać na trening i ile razy w ciągu dnia. I oczywiście kiedy zażywać pigułki.
gdzie te sterydy???
najpierw przeczytaj caaaly dzial dla zielonych
nastepnie odzywianie
a nastepnie trening
nie kupuj nic i nie zadawaj durnych pytan...
ahhah meta anabol :P to nic nie jest nawet nie suplement szkoda kasy ;) ata kreta nie lepsza .
nie pajacuj tylko sie bierz za trening i miche
diete która powinienes ułozyc
Za jaką michę Cielu7 ?
za diete
ps. hehe usmialem sie z tych sterydów, dobre to było
Sterydy co za typ, ale tutaj ostatnio dobre fazy odchodzą :)
Jakbyś pomyślał to byś doszedł do wniosku, że skoro trawy na allegro nie kupisz to koksu także...
Następnie ta kreatyna się do niczego nie nadaje, najtańsza uczciwa jest zielona mono vitalmax, 42 zł 500 g.
Skoro mono to pewnie pierwszy cykl, a już Ci koks w głowie,
zastanów się co będzie potem.
Na początek to tak jak Cielu napisał micha wystarczy.
To take małe sprosowanie, reszta w dziale " DLA ZIELONYCH "
to nie wstyd tak zajrzeć.
Eeeh lol.
Wiedzę czerp np. z forum, a nie z opisów aukcji allegro.
Wszystko jw, tom ci napisał.
Prezydent_1c
19-04-08, 19:33
Obecnie sezon jest na "szybkie bycie dużym" więc nie ma co się dziwić ;)
Obecnie sezon jest na "szybkie bycie dużym" więc nie ma co się dziwić ;)
Ano tak, zbliżają się wakacje...
ale tak swoja droga to od tego goscia z alegro ktory potrafi tak zachwalać taki shit to ja bym nic już nie brał
ale tak swoja droga to od tego goscia z alegro ktory potrafi tak zachwalać taki shit to ja bym nic już nie brał
A jak wogle działa ten caly jego super meta anabolon ? Cos po tym przyrasta oprocz kosmity na plecach ?
to jest takie powielanie sukcesu testosterolu ktory nie spelnia zadania w budowaniu masy, ale prozdrowotnie jest ok.
No dobrze. To po co wychodzą takie rzeczy ?
Przykładowo firma Olimp produkuje takie rzeczy ? Chyba bez powodu by przykładowo nie produkowała