Zobacz pełną wersję : 1 Cykl Omnadren!!
Bartas1990
16-04-08, 00:42
Witam prosze o rozpisanie 1 cyklu przy uzyciu Omnadren (http://www.***.pl/Omnadren%2E%2Epo_zastrzyku_straszny_bol-t51112.html) mam 18 lat waze 74 kg i mam 196 wzrostu zaczełem od 1 tygodnia cwiczyc ale chce wziasc Omnadren (http://www.***.pl/Omnadren%2E%2Epo_zastrzyku_straszny_bol-t51112.html) i prosze niech nikt nie pisze mi tu ze nie mam brac tylko konkretnie ile na tydzien itp itd prosiłbym odpisan jak najszybciej bo musze zamowic Ome i nie wiem ile odrazu zamowic zalezy mi na czasie !! Dziekuje !!
Deathbreaker
16-04-08, 06:36
Nie jestem znawcą w temacie , ale jak dajesz takie zapytanie to chociaż staż musisz podać a i tak jeszcze o inne rzeczy Ci się zapytają.
Pozdro
pablo91prg
16-04-08, 06:47
Na pierwszy cykl oma jest zła
najlepiej mete ew. z dodatkiem tescia
osłonki, odblok podstawa oczywiscie
mam nadzieje, ze czytałes cos na temat SAA
PS Deathbreaker, on podał staż, cwiczy już od tygodnia ..
W postach podwieszonych masz przykladowe cykle wszystko tam masz.
Nie chce Cię obrazic ale pisząc taki post jak ty zachowales sie jak byś był nie spełna rozumu, ćwiczysz 1 tydzień jeszcze masz ku....., zakwasy o diecie czy treningu to nawet pojęcia nie masz a chcesz brać omnadren tylko po co!!!!, co na tym zrobisz? , z twoim zaawansowanie tylko kilka kg wody i nic poza tym, nie chce tutaj wypisywać że jesteś za młody ale pomyśl logicznie.
j/w , a wogule to zacznij od supli a nie za omke sie lapiesz masz zero jakego kolwiek doswiadczenia po tym 1 tygodniu
Boze widzisz i nie grzmisz !
Modzie widzisz temat i go nie zamykasz :D
NIKOLIS 168
16-04-08, 15:45
Jak sie uwezmie to i tak wezmie. Proponowałbym zacząc od mietka bo oma jest dosc mocna.
Ja bym na Twoim miejscu ułożył sensowny trening, diete gainer i na poczatku bedzie ci to dawac bardzo dobrze potem zrób kilka cykli na kreatynce i jak bedziesz zauwazał ze to ci tak nie daje to wez sie za SAA.
najlepiej niech zacznie od insuliny... jednego glupka mniej :)
najlepiej niech zacznie od insuliny... jednego glupka mniej :)niepisz tak bo moze sobie cos zrobic koksy to nie cukierki
Jemu to powiedz, a nie mi...
Jak dla mnie to temat do zamkniecia, do usuniecia czy do czegokolwiek innego, co zakonczy to szalenstwo...
TRAGEDIA!!!!
zamykam temat.