Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dla tych ktorzy chca pozbyc sie tluszczyku:)

Dżagi
15-04-08, 12:55
Polecam ten zestaw na odchudzanie...jest skuteczny...biore go od 2 tygodni jestem na diecie od 3 tyg jem 5 razy dziennie w sumie do max 2000kcal. silownia 4-5razy w tygodniu. do tej pory stracilem 4kg i 5cm w tali i 5 cm pasie. A niebylem wcale gruby...poprostu chce sie bardziej wyrzeźbic...wiec naprawde polecam bo warto. 133 za skutecznosc sie naleza.
http://www.allegro.pl/item340039984_mega_silna_l_karnityna_12oomg_cla_fa t_burner.html

Karolsw
16-04-08, 13:34
no ja bym chętnie kupił ale po samym thermo speed extreme nie mogę zasnąć a co dopiero 3x tyle :P. Sam też nie przesadź , strasznie ciśnienie rośnie od tych supli. pozdrawiam

Dżagi
16-04-08, 18:03
spoko...czuje sie super..a na diecie lepiej niz wczesniej...ja moge spac bezproblemu...z reguly ostatnia porcje biore do 17 wiec ze spaniem nie ma problemu.

tom
16-04-08, 18:24
no no jedyny odczuwalny produkt w tym zestawie to spalacz, natomiast cla i karnityna dają tu naprawde marginalny efekt i dlatego reklamy tych prod. kieruje sie do kobiet ktore nie maja za duzej wiedzy nt. temat i na co wydawac pieniedzy...

przy zrzucaniu tluszczu najwazniejsza jest dieta i treningi

Symu
16-04-08, 19:02
Tu nie ma synefryny która chyba najmocniej działa w tych podstawowych spalaczach, więc może nie być takiego problemu z zaśnieciem.

Co do CLA i carnityny jestem zdania że są to w miare dobre suple szczególnie pod względem zdrowotnym, a także można na nich robić "zdrową" redukcje bez kofeiny, synefryny itd.

Jednak trening i deita to podstawa.