Zobacz pełną wersję : Dla tych ktorzy chca pozbyc sie tluszczyku:)
Polecam ten zestaw na odchudzanie...jest skuteczny...biore go od 2 tygodni jestem na diecie od 3 tyg jem 5 razy dziennie w sumie do max 2000kcal. silownia 4-5razy w tygodniu. do tej pory stracilem 4kg i 5cm w tali i 5 cm pasie. A niebylem wcale gruby...poprostu chce sie bardziej wyrzeźbic...wiec naprawde polecam bo warto. 133 za skutecznosc sie naleza.
http://www.allegro.pl/item340039984_mega_silna_l_karnityna_12oomg_cla_fa t_burner.html
no ja bym chętnie kupił ale po samym thermo speed extreme nie mogę zasnąć a co dopiero 3x tyle :P. Sam też nie przesadź , strasznie ciśnienie rośnie od tych supli. pozdrawiam
spoko...czuje sie super..a na diecie lepiej niz wczesniej...ja moge spac bezproblemu...z reguly ostatnia porcje biore do 17 wiec ze spaniem nie ma problemu.
no no jedyny odczuwalny produkt w tym zestawie to spalacz, natomiast cla i karnityna dają tu naprawde marginalny efekt i dlatego reklamy tych prod. kieruje sie do kobiet ktore nie maja za duzej wiedzy nt. temat i na co wydawac pieniedzy...
przy zrzucaniu tluszczu najwazniejsza jest dieta i treningi
Tu nie ma synefryny która chyba najmocniej działa w tych podstawowych spalaczach, więc może nie być takiego problemu z zaśnieciem.
Co do CLA i carnityny jestem zdania że są to w miare dobre suple szczególnie pod względem zdrowotnym, a także można na nich robić "zdrową" redukcje bez kofeiny, synefryny itd.
Jednak trening i deita to podstawa.