Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Orson. 4 miesiące oceniajcie

Orson
14-04-08, 16:05
fotka ogólna
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b7a7bb95e8bcf7eb.html
fotka pleców
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3e51fd6cf6a2fda7.html
biceps
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44c2c2de5e23a334.html
fota po cwiczeniach
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89f9487f43c07b1d.html
fotka ogolna
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b1c826f1d8661015.html

MAM LAT. Ćwicze na sucho !!! tylko dieta i białko

Paluch
14-04-08, 16:34
nastepny z cyklu 'pompy oswiecimskie'

stary, do pokazywania masz kawal drogi, jeszcze....

lukemaster
14-04-08, 16:44
chudo.....nie ma sensu wstawianie fotek po 4 miesiącach cwiczeń jak na 4 miesiące moze byc kup sobie jakiegos gainera bo chudo

Paluch
14-04-08, 16:48
poczytaj czym jest gainer, bo nie masz pojecia o czym piszesz....

lukemaster
14-04-08, 17:20
no i ile mi dobrze wiadomo a wiem ze jest mi dobrze wiadomo to gainer jak sama nazwa mówi "gain"tyjesz od niego więc jezeli chce mase zrobic trening +dieta+gainer jako dodatek napewno jest dobrą rzeczą więc to chyba ty nie masz pojęcia na temat gainerów

Jaco...
14-04-08, 18:33
nom ....jeszcze chudo ...masa masa i jeszcze wiecej masy ...daj fotki za jakis roczek beda napewno leprze ....

djraper
14-04-08, 18:50
ani wagi ani wymiarów na moj widok bardzo chudo

VegetaSSJ3
14-04-08, 19:44
Jak na 4 miechy to i tak niezle powodzenia ladnie wygladasz po silce pozdro

lukemaster
14-04-08, 22:02
no paluch znawco napisz mi do czego gainer słucy twoim zdaniem bo chyba nie do spalania tkanki tłuszczowej hahahahah....

Punisher
14-04-08, 22:05
(Pomyliliście działy koledzy)

Paluch
14-04-08, 23:04
Pozwole pociagnac ot, bo to wazna sprawa... jeszcze kolega pomysli, ze zeby urosnac, to trzeba gainera kupic.

Gainer, to zastepczy posilek. Jak Ci cos wypadnie, spieszysz sie, nie masz czasu lub nie masz warunkow na zjedzenie posilku, to wtedy pijesz gainera.

Nie mozna traktowac gainera jako staly element diety (np. codziennie zamiast obiadu). Przynajmniej ja tak uwazam, ale nawet jesli to nieprawda, to jak nie zjesz odpowiedniej ilosci jedzenia, to nie urosniesz. Tyjesz tylko wtedy, gdy jesz wiecej niz powinienes. I jak chcesz przymasowac, to po prostu zacznij jesc wiecej.

I nie mowcie mi, ze gainer jest lepszy na katabolizm potreningowy od banana. Albo ze jest lepszy od jakiekolwiek posilku.

Wracajac do zdjec. Moze jak na 4 miesiace jest dobrze, ale ogolnie jest chudo i do kulturysty to mu kawal drogi brakuje. Wiec jesli jest chudo, to po co wrzucac takie zdjecia? Jak ktos chce pokazac cos, to musi miec co. Trzeba umiec obiektywnie i krytycznie spojrzec na siebie samego.

djraper
15-04-08, 14:01
na 4 miechy jest ok ale nie ma wystawiac fotek po 4 miesiacach

wara
15-04-08, 14:22
dieta trening i troche samokrytyki...

lachu
15-04-08, 15:11
chłopie nie zachwycaj sie sobą tylko skup sie na masie bo z ta bardzo krucho. nie wiem ale po co chłopaki daja zdjecia po 4 miechach potem tylko sie zniechecaja pzdr

SEBAN
15-04-08, 15:31
Tak jak inni uważam,że cienko z wyjątkiem pleców,ładnie się kształtują.Jak się przyłożysz,będziesz szeroki.na razie dietka i dobry trening.Walcz i nie poddawaj się,wstaw fotki za jakiś czas do porównania.Pozdro!!!

botticelli
15-04-08, 16:10
Wszyscy mówią, że chudo. O ile się dobrze dopatrzyłem to tylko jedna osoba go pochwaliła. Ludzi trzeba zachęcać do treningów a nie tylko mówić im, że mizernie wyglądają.

Orson bardzo dobrze się rozwijasz, tylko wytrwaj w treningach, a wtedy już napewno wszyscy cię będą chwalić. ;)

lukemaster
15-04-08, 16:18
"trening +dieta+gainer jako dodatek napewno jest dobrą rzeczą" do palucha jak widzisz napisałem ze gainer jako dodatek a nie zamiast obiadu więc naucz sie czytac dokłądnie a potem sie czepiaj!!

stefan1607
15-04-08, 23:08
Swój chłop, ja też wale na sucho. Tak trzymaj!!! Fajne zdjęcie bicka, w takim świetle to nie wygląda w ogóle jak Twój :p

Orson
16-04-08, 20:53
Tak dla sprostowania. To nie jade na zadnej "pompie". Gdyby koles czytał doklanie to by wiedzial ze nie uzywam suplementow. Także wydaje mi sie że koles jakiś dziwny jest. Dopiero zaczynam a zdjęcia dałem po to żebyście mnie zmotywowali że nie jest tak źle. To tyle na temat. :) pozdrawiam i dzieki za pozytywne i negatywne uwagi

grzesiek7124
16-04-08, 21:28
Tak dla sprostowania. To nie jade na zadnej "pompie". Gdyby koles czytał doklanie to by wiedzial ze nie uzywam suplementow. Także wydaje mi sie że koles jakiś dziwny jest. Dopiero zaczynam a zdjęcia dałem po to żebyście mnie zmotywowali że nie jest tak źle. To tyle na temat. :) pozdrawiam i dzieki za pozytywne i negatywne uwagi
Orson, nie przejmuj się głupimi postami.
Co do "pompy" to chodziło mu o to, że zanim zrobiłeś fotki "napompowałeś" mięśnie krwią tzn. ćwiczyłeś żeby mięśnie były wizualnie większe.

Ćwicz, stosuj odpowiednią dietę i zaufaj mi, że efekty przyjdą.

Pozdrawiam.

Grzesiek.

Orson
16-04-08, 21:50
dzieki. mam diete na mase. staram sie ja stosowac jak najlepiej sie da. nie chce zadnego białka, carbo ani gainerow. obiecalem sobie ze juz na sucho pojade

Jak sie cwiczy bez suplementow to wydaje mi sie że jest sie puźniej bardziej szczęśliwym że swoją ciężką pracą doszło się do czegoś czym sie będzie można pochwalic.

Karolsw
16-04-08, 22:26
poczytaj czym jest gainer, bo nie masz pojecia o czym piszesz....

co do tego to proszę przejść do:
Suplementy i Odżywki ----> Najlepszy gainer na świecie

Paluch
16-04-08, 22:41
dzieki. mam diete na mase. staram sie ja stosowac jak najlepiej sie da. nie chce zadnego białka, carbo ani gainerow. obiecalem sobie ze juz na sucho pojade

Jak sie cwiczy bez suplementow to wydaje mi sie że jest sie puźniej bardziej szczęśliwym że swoją ciężką pracą doszło się do czegoś czym sie będzie można pochwalic.

I bardzo dobrze.
Na wszystko trzeba czasu... rok to za malo, zeby zrobic z siebie kulturyste. Na sylwetke pracuje sie latami, z dieta, potem z suplementami.
Pierwsza kreatyna po dwoch latach stazu to zadna zbrodnia, wiec nie mow nigdy, bo jezeli powazniej myslisz o kulturystyce, to na pewno przyjdzie dla Ciebie pora na suplementy ;) Pracuj dalej i wrzuc fotki, jak bedziesz mial co pokazac.

WojtekQ111
04-05-08, 17:07
Pomogłem ci daj soga

Mieczu93
04-05-08, 17:31
ja tu widzę jakąś prowokację...

Orson
05-05-08, 09:19
jaka prowokacje ?? :D ja tu prowokacji nie widze

Mieczu93
05-05-08, 17:33
hehe, dobre hasło, ale troche nie na miejscu ;)

P.S. to stare zdjęcie, już dawno sie ściąłem. :D

Orson
10-05-08, 19:49
na mnie bardziej działa zgojenie mnie, ze jestem ciota, wygladam jak z oswiecimia. jedni mi tak napisali i od tamtego czasu przytyło mi sie 5 kg bo jade tylko na diecie, poprawiłem wysicisk, bic o 2 cm w góre i ogolnie mnie to zmotywowało. fotki dodam za jakies 8 miesięcy bo mysle ze bedzie co pokazać :) pozdro

LeBron23LBJ
11-05-08, 10:23
PALUCH widze ze nie masz co robic tylko jezdzic po wszystkich i szukasz zaczepki! Cwaniaczku pokaz swoje fotki to je solidnie ocenimy. Zamiast tyle gadac lepiej cwiczyc. A orson jak na początek spoko. Myśle że masz dobra genetyke. Ale masa musi byc

lukasz-stargard
16-05-08, 21:03
Do Palucha...Stary, chciales zablysnac wiedza ale ci sie nie udalo. Daj sobie spokoj juz i nie pisz w tym temacie nic. OK? Gainer nie jest po to zeby go pic jak cos wypadnie...rozwaliles mnie tym i nie tylko mnie. Gainer to suplement diety (nie mylic z substytutem) i nalezy go pic regularnie jak dodatek. Dobrze go stosowac jak sie trenuje na mase. Takze nastepnym razem zastanow sie nim cos napiszesz.

Paluch
16-05-08, 23:02
stary temat... widze ze pojecia nie masz o diecie, wiec spylaj...

jak komus sie wydaje, ze urosnie na gainerze, to wiadomo... wydaje mu sie.
Gainer to zastepczy posilek, a nie posilek uzupelniajacy... mylisz pojecia.

lukemaster
17-05-08, 20:32
niech ktos zbanuje chłopaka

LeBron23LBJ
18-05-08, 19:12
J.W. radze wszystkim nie dyskutowac z tym debilem. Szkoda czasu.

oSiŁeK_sNd
18-05-08, 19:51
nom :] dlatego ja ustąpiłem i już nic nie napisałem...podobno mądrzejszy ustępuje głupszemu haha ^^ wy też już nic nie odpisujcie, niech sobie pier**li te swoje smuty

grzesiek7124
18-05-08, 20:50
Panowie proszę o spokój !!!
W przeciwnym wypadku będą ostrzeżenia.

Grzesiek.

Paluch
18-05-08, 21:36
Grzesiek, prostuj merytorycznie, bo nie dojdziemy do porozumienia...

Zasadniczo ufam trenerom albo ew doswiadczonym (ale bron boze gwiazdom jednego sezonu).

Wycofam sie ze swojego stanowiska, jezeli powiesz, ze nie mam racji.

lukemaster
19-05-08, 17:05
a ty tu masz jakeis stanowisko:D?gwizado jednego sezonu

Paluch
19-05-08, 21:15
Stary, nie interesuje mnie co masz do powiedzenia na moj temat. Jestes za glupi i zbyt zryty, zeby twoja opinia miala dla mnie jakiekolwiek znaczenie.

A nastepnym razem jak piszesz posta, to daj mamie do przeczytania.