Zobacz pełną wersję : Czy taki cykl coś da?
Witam. MAm duży problem z masą. Ćwicze 2 lata, ale postępy są marne. Ostatnio nawet zauważyłem spadek, mimo zmiany treningu. Cwicze tylko sztangą i sztangielkami. przykładowo klata: 4 serie na płasko 8 8 8 8, top samo skos góra, 3 serie rozpiętki. Ostatnie 3 miesiące spadłem na klate 10 kg i nie wiem dlaczego. Cwicze regularnie, wykonuje wolne ruchy na treningu , co 3 godziny jem ( choć dieta nie jest na pewno prawidłowa). Brałem kreatyne i gb6000, ale za dużo nie dały.
Teraz myśle o takim zestawie:
1-8 oma 10 szczałow
1-5 meta 100
5 szczałow testosteron prolongatum (tylko nie wiem czy po ome robić zastrzyki i co ile?)
Gain bolic 6000 4 kg + krestyna Trec Nutrition - tylko nie wiem czy to po cyklu czy w trakcie.
Moja waga 65kg , 178cm wzrost
Doradżcie, bo chcę wkoncu troche przybrać ( zwłaszcza ze tyle cwicze juz)
Na pierwszy raz zastosował bym sam testosteron propionat , cykl na 6 tyg, ewentualnie do tego meta ale nie koniecznie.
Wolałbym jednak wziąść omnadren, znajomy ma 10 szczałow więc nie musze nic kupować. Jeszcze tylko napisz mi czy mete brać równo z pierwszym szczałem i taka rozpiska będzie ok 3 4 4 3?
NIKOLIS 168
10-04-08, 13:13
meta 1-5 15mg ed wystarczy. Stała dawka piramidki nie sa potrzebne.
co 3 godziny jem ( choć dieta nie jest na pewno prawidłowa). Brałem kreatyne i gb6000, ale za dużo nie dały.
Więc o czym tu mowa gb musisz jesc caly czas a po pierwsze ulozyc diete z gowna bata nie ukrecisz raz brales krete odpowiedz sobie sam na pytanie jak wezmiesz czy ci cos urosnie ;/
po tesci z mietkem cos mu pojdzie ale musisz miec diete bo inaczej spadniesz tak szybko jak ci cos pojdzie
Ja polecam mu enantan i mete
3-4 tab ED
200mg enantanu na tydzien
faktycznie z waga masz lipe jak po 2 latach 65kg:/
ome se zostaw na pozniej a teraz tak jak pisali wyzej metka z propem i dobra dieta bo bez tego nic nie zdzialasz nawet na koksie a wogole wszystko na temat cykli pisze w podwieszonych
J/W prop meta dieta
Oma na pierwszy cykl to jak byc pierwszy raz przyszedl na silownie i na laweczce probowal wycisnac 110kg to dla organizmu mega szok
Jeszcze jedno. Jak mam brac ome i testosteron.
Mam 10 szczałów i wiem że brać od 1-10 co tydzien, a co z tesciem , brać po omce to 5 szczałów i też szczały co tydzień czy w trakcie cyklu zmieszac z omką?
Sorki, jednak poczekam jeszcze troche, ome juz kupiłem ale jak radzicie poczekac i nie przesadzac to uznam ze macie racje, dzieki
ta omke schowaj gdzies a kup propa i metke i cala reszte stafu bo to nie jest tak ze zjeszch troche tablet wdupisz pare strzalow troche pocwiczysz i gotowe
kolego cwiczysz 2 lata i wazysz lekko ponad 60kg...
bledy w treningu / odzywianiu / suplach sa chyba jak stad do kanady,
kox nie wypelni luki - wez to pod uwage,
ciekaw jeszcze jestem ile przez te 2 lata zbudowales miesnia / sily.
moze ma taka genetyke, a moze tak jak mowisz
Widać że z dietą kiepsko,za nia trzeba sie wziąć a nie za koksy.Dieta i trening działają cuda.Pozdro!!!
Koks cały czas mam, na diecie i nowym treningu jade miesiac i są postepy....Znajomy który mnie nie widział rok stwierdził ze chyba cos biore bo niezle urosłem... może to ja mam jakies schizy hehe Zobaczymy nowy trening i diete...
miesiac to dla ciebie dlugo?
Koks cały czas mam, na diecie i nowym treningu jade miesiac i są postepy....Znajomy który mnie nie widział rok stwierdził ze chyba cos biore bo niezle urosłem... może to ja mam jakies schizy hehe Zobaczymy nowy trening i diete...
znaczy sie cwiczysz juz z metka czy na czysto??
Ćwicze z meta , ale ona pewnie jeszcze nie działa. Zmieniłem treningi ( wczesniej miałem za intensywne i pewnie przez to nie widziałem postepów w masie bo za duże było spalanie mięsnia) i zacząłem jeść z głową. Myśle ze na koksie będa super postepy:)
dobry trening to taki po ktorym masz zmeczone miesnie wiec za bardzo nie rozumiem tego watku ze spalaniem miesni, jak cwiczysz dany miesien raz w tygodniu czyli trening na mase to jak chcesz je spalic??
Mięsień można spalić jak robi się za dużo ćwiczeń na daną partie. Czyli np. klata czy plecy 5 ćwiczeń po 4 serie, to już jest za dużo i nie widać postępów bo miesień sie spala od nadmiaru ćwiczeń....
pewnie a co...
nie potrafie cwiczyc, nie potrafie jesc to walne 10 omki i bedzie git mailna,
smiech na sali,
Cwicze dobrze, jem dobrze, sam instruktor na siłowni mi powiedział ze jest ok, a jak chcecie szydzić to gdzie indziej....
to chyba ten instruktor jest niedowidzacy jak nie widzi twojej wagi chlopcze
nie wciskaj kitu, wz sie do roboty a nie zachowujesz sie jak dziecko z przedszkola,