PDA

Zobacz pełną wersję : kilka pytanek ;)

szakulo
09-04-08, 16:26
Mam problem z tłuszczem na brzuchu, nie chce na razie zacząć ćwiczyć bo mięśnie mi sie wykształca pod warstwa tłuszczu i nie będzie efektu tzw. "czekolady". A moja prośba jest taka żeby ktoś w miarę możliwości podał mi
a)Co jeść a czego nie (Najlepiej z rozpiska na cały dzień jeśli sie da a i tak żebym nie głodował na tym
b)co do suplementacji to jakie najlepiej spożywać by był szybszy efekt(proszę podać jakie)
c)uwagi własne jakie mogą mi pomoc w zdobyciu lepszego efektu

Mieczu93
09-04-08, 18:36
wszystko masz napisane w podwieszonych tematach działów: DIETA, TRENING, SUPLEMENTY I ODŻYWKI.

pablo91prg
09-04-08, 20:00
Bez cwiczeń nie da rady. Zrób a6w bedą ładne efkty. Do tego dietka(dział Dieta).

Rickey
09-04-08, 20:05
j. w.
A6w, lub zwykłe brzuszki, bieganie. Wydaje mi się również, że pompki powinny pomóc w rzeźbieniu brzucha!!
Pozdro!!

Symu
09-04-08, 21:45
Jesli nie chcesz cwiczyc silowo to koniecznie aeroby:bieganie, rower, basen...
na poczatek 3x tygodniowo po 25 min. Z kazdym tygodniem dodawaj 5 minut, az dojdziesz do 45min. Potem wroc na forum i zapytaj znowu. Zobaczymy jak efekty.

Suple narazie odpusc chyba ze prozdrowotnie omega 3, l-carnityna.

Dieta: staraj sie jesc 5-6 posilkow dziennie i nie napychaj sie. Staraj sie jesc 2g bialka na kg masy. Wyeliminuj cukry proste (batony, soki...) i produkty wysoko przetworzone, fast foody z diety. Staraj sie jesc duzo warzyw i owocow. Wegle maja pochodzic z kasz, dzikiego ryzu badz basmanti, ciemne pieczywo. Nie zapominaj o zdrowych tlusczach np. oliwa z oliwek. Pij wode i zielona herbatke.

Pomierz sie i zobacz czy obwody beda spadac jesli nie tzn. ze musisz miec diete dokladnie wyliczona

Karolsw
13-04-08, 11:41
Siema.
a) Patrz na produkty które mają najmniej tłuszczu
b) jeżeli chodzi o suplementy to poleciłbym ci Thermo Speed Extreme i do tego 6 weidera , co z pewnością da ci duże efekty
c) -

Rickey
13-04-08, 19:51
Tak jak na tym forum juz ktoś powiedział: a6w nie powinny robić osoby, które nigdy nie ćwiczyły brzucha i mają na nim fat. Ja bym zaczął od normalnych brzuszków, Później, gdy zobaczysz, że mięśnie na brzuchu ci się trochę wyrobiły (czyt. są silniejsze) to możesz zacząć robić a6w.
Pozdro!!

Symu
13-04-08, 22:38
a6w raczej typowy na spalenie brzucha niz wyrobienie miesni.