Zobacz pełną wersję : denis6 do oceny 5 miesięcy na silowni
Witam podaje swoje fotki
pierw wymiary
wiek 20 lat
biceps 41,5 cm
wzrost 190 cm
waga 98 kg
klatka 117 cm
wyciskanie okolo 140 kg + ale wiem ze 110 kg zrobie 10 razy bez wysiłku
no i fotki zapodaje
nowy post na wicej fotek bo sie nie zmiescily
cos tam widac. daj fotki za następne 5 miechow bo teraz nic nadzwyczajnego
Strasznie silny jestes jesli to prawda co piszesz.
ja jestem troche zalany ale Ty to juz calkiem ...widac ze jest tam miesien jakis.... ale fatu zdecydowanie wiecej ....jakas redukcja moze ?? :)
No plecy ładnie idą,reszta niezbyt,ale z tym bicepsem to przesadziłeś,he he he.......
j.w.
Plecy masz ładne i szerokie. Klata tez może być ewentualnie, ale brzuch i łapę musisz poprawić!!:))
Po za tym wkleiłeś lipne zdjęcia. Gdyby były inne to może byś sie lepiej prezentował. I tak jak już tu ktoś zauważył: jesteś strasznie silny!!
Pracuj dalej a na pewno będzie z ciebie ktoś!:)
Pozdro!!
w lapie pewnie tyle jest...zobacz jaki on wysoki i jaka ma posture ...ale bulowata .....
sorka ale te 5 miesiecy to jakas sciema ty wygladasz na duzy wiekrzy staż i dlaczego wstawiles takie lipne fotki?? wstaw fotki w dobrym oswietleniu po pirwsze widze ze masz ostry zarys miesni ale w tym oswietleniu tego nie widac troche fatu z brzucha mozesz wycisnąc szczegolnie u dolu reszta jest ok mozesz sie masowac
zapodaje fotki w oswietleniu
cóż ja tak nie uwarzam jak bede wyciskac 200 kg to bede mial o czym sie chwalic 145 czy nawet 150 kg to nie jest rewelacja
przepraszam w lapie mam 42 cm troszke uroslo mi ostatnio
co to znaczy bulowata postura? co miales przez to namysli?
jeszcze fotka tricepsa
oczywiscie napiet troche jestem
stefan1607
09-04-08, 18:47
Tricek masz ładny ale nie wydaje mi sie żebyś miał tam 41.5 Klatka też jak na 140 kg w wycisku to mizernie wygląda. Ale jeżeli to co mówisz to prawda to jak troche podrasujesz klate to powinieneś z 180 spokojnie ciskać :p
to ze rzezby u Ciebie prawie nie widac ....ale widze ze jedziesz na mase to zrozumiale w sumie ....leprze swiatlo ...odrazu inaczej ...
gedziu-gniezno
10-04-08, 14:58
coś wymiary przesadziłeś... fotki nic ciekawego:/ pozdro
Co Wy mówicie on jest wysoki i niezle z niego bydle.. Lape ma fajana, Klata tez niczego sobie ale mi wyglada na koks
Mi sie osobiscie podobaja sie sylwetki mniejsze a lepiej wyrzezbione. 140kg po 5 miesiacach cwiczen ? niektorzy 5lat do tego dochodza ;p 110kg bez wysilku 10x hmmm chce to zobaczyc bo wydaje mi sie mocno przesadzone :p ogolnie popracuj nad klatka piersiowa i brzuchem, wlaczylbym tez jakies aeroby :) pozdro
lukemaster
16-04-08, 12:26
stefan 200 odrazu....
Nie wierze, ze ta klatka cisnie 140 kg... nawet jezeli mial tyle nad soba, to musi byc jakis fake... dobry mostek to +20kg, bez dotkniecia i przytrzymania kolejne 20kg... chociaz mostka sie bym po nim nie spodziewal, pewnie podnosi biodra po prostu... Jakis fejk musi byc, bo to sie nie zdarza po prostu... na pewno nie z jego postura.
to samo biceps... mi to wyglada na 38 co najwyzej...
ja jestem przekonany ze bez wysilku podniesiesz 140 a nawet wiecej bo ja widze po tobie duża mase i kilogramy nie przjmuj sie co piszą wiesz po prostu to dla siebie ze tyle masz i tyle wyciskasz majac taki wzrost ciezko uwierzyc w te 42 cm skromnie napisane ja ci daje wiecej niz 42
ale przyznaj sie ze przez 5 miesiecy byles na koksie albo staż masz conajmiej 3 lata
stefan1607
16-04-08, 16:22
lukemaster nie cwaniakuj tak i lepiej popracuj troche nad szarymi komórkami bo "od razu" pisze się rozłącznie.
no jak na 5 miesięcy to bardzo dobrze o.O
strong-man
16-04-08, 16:30
wygląd na 5 miesięcy dobrze:) ale rekordy weź popraw na rzeczywiste:) pozdro:) sog za postępy:)
To jest jakaś ściema, moze masz mase, ale twoja masa to tłuszcz.Wymiary są z kosmosu a w szczególnosci łapka
110kg * 10. Naprawdę trudno w to uwierzyć przy tym stażu.... Jeżeli to prawda to podziw dla Ciebie
to szykuje nam sie rekordzista jak po 5 miechach takie wyniki brawo!
opanuj sie ...
trzeba było to siano zakleić tak jak gebe
sorka ale te 5 miesiecy to jakas sciema ty wygladasz na duzy wiekrzy staż i dlaczego wstawiles takie lipne fotki?? wstaw fotki w dobrym oswietleniu po pirwsze widze ze masz ostry zarys miesni ale w tym oswietleniu tego nie widac troche fatu z brzucha mozesz wycisnąc szczegolnie u dolu reszta jest ok mozesz sie masowac
Poprosiłeś go, od razu to zrobił. W 10 minut zdążył przeczytać twojego posta, rozebrac się, i zrobić nowe fotki...
zapodaje fotki w oswietleniu
cóż ja tak nie uwarzam jak bede wyciskac 200 kg to bede mial o czym sie chwalic 145 czy nawet 150 kg to nie jest rewelacja
przepraszam w lapie mam 42 cm troszke uroslo mi ostatnio
Wszyscy szukają prawdy, jednak:
ja jestem przekonany ze bez wysilku podniesiesz 140 a nawet wiecej bo ja widze po tobie duża mase i kilogramy nie przjmuj sie co piszą wiesz po prostu to dla siebie ze tyle masz i tyle wyciskasz majac taki wzrost ciezko uwierzyc w te 42 cm skromnie napisane ja ci daje wiecej niz 42
Dlaczego tak? Do czego dążę?
denisek6
110kgx10 bez wysiłku na klatkę
Id: 8144
djraper
160 na serie bez wysiłku - przysiad
ID: 8143
Pozdro.
Wniosek? Sam siebie pocieszasz, tylko po co?
grzesiek7124
17-04-08, 22:08
Czyli zamykamy ten spam ?
Wy je bać to nie lubie takiego zachowania, a po drugie ja jestem twojej wagi, może +5 podobny wzrost, dużo więcej w klacie i łapie i 140+ nie wezmę.
PS. Punisher dobra rozkminka :) Pozdro.
Ja już nawet nie komentuje tego, bo mi żal.
MOD:Zostaw jeszcze otwarte na chwile, niech inni się wypowiedzą, co o tym myślą.
Te bez wysilku swiadczy o tym, ze to noob, nawet nie dlatego, ze sie powtarza...
Co to za haslo 'bez wysilku'? Skoro bez wysilku, to dlaczego nie zrobi 'z wysilkiem' 14x110kg?
140kg przy jego wadze, posturze, wzroscie i stazu jest absurdalne. Dobrze byloby, gdyby on 100 wycisnal...
Z doswiadczenia wiem, ze przekroczenie 130kg na klatke bez typowego treningu na poprawe wycisku nie jest takie latwe, a w kazdym razie wymaga czasu. I napewno nie da sie tego zrobic 'bez wysilku'.
ps. moto, te 100kg w przysiadzie szpeci Ci profil :P
Może chce się pocieszyć, bo nikt nie ma dla niego szacunku. Nie mają szacunku, bo wymyśla takie bajki jak chociażby tutaj na forum. Mam takiego samego gościa w klasie. Co to on nie robił,z kim nie pił, ile nie pił, czym nie jeździł itd. to po prostu żenada. Ma dopiero 17 lat a juz tyle przeżył...:yawn:
Ale wracając do tematu: może chciał się pocieszyć po jakims nie udanym cyklu na saa i dlatego założył dwa konta i takie bajki pisał.
Pozdro!!
oSiŁeK_sNd
18-04-08, 16:51
hahahaha ale sobie chlopak nawazyl bigosu hahahah jaka ciota...sam siebie chwali z 2 konta...spoko ze cos takiego wyszlo na swiatlo dzienne, jakbym Cie spotkal to wysmial bym ci sie w twarz i splunol, bo jesli robisz takie rzeczy to jestes gowno wart a do tego cale forum ma teraz z Ciebie smiech do łez...co za pajac, banuj od razu.pozdrawiam wszystkich co ciężko trenują i są prawdziwi
PS. Nie wiem czy ktokolwiek bedzie mi w stanie wytlumaczyc dlaczego ktos sam proboje sie dowartosciowac, ja tego totalnie nie rozumiem, nie potrafie znalezc takich powodow dla ktorych np moglbym zrobic to samo...zalosne...dla mnie mentalnie jestes zwykłą szmatą i robisz tylko syf na forum
stefan1607
18-04-08, 16:56
Hahahaha ciekawe czy chociaż foty były jego. Może to jakiś zachudzony chłopczyk z kompleksami wyrwał czyjeś zdjęcia i wrzucił na forum żeby sie rozerwać.
http://img373.imageshack.us/img373/4817/dubluq1.th.jpg (http://img373.imageshack.us/my.php?image=dubluq1.jpg)
Zwała nie?
stefan1607
18-04-08, 19:29
Ahahahaha ale polewa, i to na dodatek zdjęcia w obydwu profilach wstawił "własne" <hahaha>
Co za typ lol.
Punisher ale go rozpracowałeś :)
VegetaSSJ3
18-04-08, 20:20
Ale poco to wszytko takie kłamstwa !!!!!!! nie rozumiem
Co za typ lol.
Punisher ale go rozpracowałeś :)
Zwróćcie uwagę na ułożenie dłoni, okno i kafelki :twisted:
wytlumaczenie jest proste koles to narcyz
uwaza sie za bog wie kogo i chce sie jeszcze dowartosciowac lasy na komplementy
pewnie zakompleksiony jest na maxa wiec stara sie tak dowartosciowac sciema ale poco ?
tak jak reszta uwazam ze to glupota nie z tej ziemi bo nic mu to nie daje wole 'wstydzic' sie swoich rekordow
ale wiedziec ze sa moje trudno wypracowane moze slabsze od innych ale tak bywa:)
dla takich pajacow zero szacunku
brawo dla Punishera....ludzie maja najebane .....a on mi jeszcze rady dawal jak lapy dopracowac ....lol
grzesiek7124
19-04-08, 20:12
Zamykam.