Zobacz pełną wersję : W ktorej aptee warszawskiej dostane metanabol
Witam, pol roku temu trafili mnie nozem, bylem pijany i wdala mi sie grzybica jelit i schudlem do 52 kg przy wzroscie 191cm... , dostale,lekarz przepisal mi metanabol, Mama lata po miesice i nigdzie nie moze dostac... czy wie ktos moze w ktorej aptece moge dostac metanabol?? prosze o pomoc z gory dzieki
tomaszewiak
08-04-08, 15:25
niedostaniesz jest z tym problem
NIKOLIS 168
08-04-08, 16:18
Oj nie dostaniesz chyba w zadnej aptece metanabolu...
Poprostu chyba wycofali go ze sprzedazy...mozesz go kupic u dila jedynie, jak chcesz cos z apteki na mase to jedynie pozostaje Ci omnandrem lub Testosteron PROLONGATUM...
tomaszewiak
08-04-08, 16:28
prolo niedostanie w aptece
Jakto nie? ? Jak apteka zamówi to dostanie normalnie. Przecież Jelfa nie wycofała koksów ze swojej oferty tylko nałożyli restrykcje ostre co do tego co było wynoszone :)
Dodam, że miesiąc temu widziałem w aptece u kumpla 10 paczek omo i 10 prolo świeżutkich :P U dilów powoli też można dostać omo
NIKOLIS 168
08-04-08, 17:03
U dillów nałatwiejsze koksy do zdobycia to meta i oma wiec radze popytac kolegów:P
Chyba ze gdzieś maja jeszcze zapasy tego...
dzieki za wszystkie odpowiedzi, wlasnie mam nadzieje ze istnieje jakas apteka w ktorej maja zapasy... oby byla bo niedlugo bedzie mozna ze mnie zrobic latawiec...
Zawsze sie mozesz wspomodz gainerem
chodzi o to ze jakiekolwiek ozdywki nie sa dla mnie wskazane teraz, szczegolnie te weglowodanowe....:(
wlasnie pisze mail do jelfy z pytaniem... w aptece powiedzieli ze produkcja zaczyna sie w polowie tego roku... ale moze gdzies sa zapasy...
NIKOLIS 168
08-04-08, 17:51
Ale chyba masz pojecie ze po mecie oprócz masy przyjdzie wiele niepożądanych skutków...
pablo91prg
08-04-08, 20:58
Lekarz mu to przepisał, więc chyba wie jak brac i co do tego dodać.
NIKOLIS 168
08-04-08, 21:53
No tak ale nigdy skutków ubocznych nie mozna wykluczyc do konca...
napewno lekarz dużo nie przepisał, musisz poszukać gdzieś gdzie mają stare zapasy , jeśli chodzi o prolo to jak napisał tomaszewiak też będzie problem , oma jak najbardziej ale to nie matenabol, tak że nie ma o czym gadać testosterony tylko w kulturystyce są stosowane jako doping aby nabierać mase mięsniową ale niestety w medycynie mają inne zastosowanie co innego metanabol.
eustachy88
12-04-08, 17:12
nie dostaniesz w warszawie metki w aptece ja obleciałem wszystkie i udało mi sie kupić ostatnie dwa opakowania w wesołej,na zamówienie też nie dostaniesz bo przestali ją produkować
Rachzel007
13-04-08, 01:25
pytanie a propo tego czy meta nie jest przypadkiem na recepte?? nigdy nie bralem wiedz nie wiem.... pozdro
A jak myślisz? wogole co to za pytanie! to nie cukierki w kiosku
Rachzel007
13-04-08, 12:42
To jakim cudem wy to kupujecie w aptekach idzieciedo lekarza i mowicie ze potrzebyujecie koks lekarz nie diler;) bo u piszecie ze ostatnio kupiliscie tu i tam to skd bierzecie recepty....??;>
Rachzel007
13-04-08, 18:20
i jeszcze dodam pytanie czy srodki na odblokowanie sa na recepte jak tak to z kad mozna je wziąść??
oSiŁeK_sNd
13-04-08, 21:20
Ja chyba wiem, jestem z Warszawy z Mokotowa, mam znajomka co pracuje w duzej sieci aptek, mysle ze uda mi sie czegos dowiedziec czy jest czy nie, odezwij sie do mnie na gg 2808795 jakbys chcial jakies info
i jeszcze dodam pytanie czy srodki na odblokowanie sa na recepte jak tak to z kad mozna je wziąść??
Clostilbegyt
Tamoxifen
Hcg
Proviron
wszystko dostaniesz w aptece na 100% / za grosze / a nawet za free.
Met / prol / om sa dostepne w aptekach
wystepuja lokalnie braki ale do sciagniecia jest.