Zobacz pe³n± wersjê : problem ze stawem ³okciowym
jak cwicze trica to w ³okciu slychac jakies "chrz±kanie" od niedawna to sie zaczelo dziac i nie mam pojecia dlaczego i co zrobic zeby to ustapilo, w cwiczeniu nie przeszkadza a dyskomfortuje mnie mometami mam wrazenie ze z nastepnym ruchem cos mi sie stanie
VegetaSSJ3
08-04-08, 17:04
Cze¶æ spróbuj co¶ z zestawów glukozaminy jak dla mnie dobry jest odnowit tym trzaskaniem sie nie przejmuj tez to mia³em i chyba dalej jest musisz wyczuæ dobrze æw ¿eby go nie wykonywaæ szarpaniem tylko samym czystym ruchem z ca³kowitym napiêciem miê¶nia a zobaczysz ze nie bêdzie tak trzaskaæ w stawie bo miêsieñ bêdzie wykonywa³ robotê mo¿esz tez spróbowaæ ma¶æ rozgrzewaj±c±
rób dobr± rozgrzewke ramion. Dobre jest takie krêcenie tylko przedramieniem (tak jak bys lassem krêcil) :) pozdro
dzis zas mi sie to stalo tyle ze w 2giej rece:/ i przy wyciskaniu na klate, zmniejszylem pozniej ciezar ale to h** a nie cwiczenie bylo wogole nie zmeczylem miesni:/ co do tej masci to mam relaksacyjan do miesni tylko wiec na stawy niebardzo, chyba kupie to co pisales
VegetaSSJ3
14-04-08, 21:12
Rozluzniajaca ci nic nie da kup dobra rozgrzewj±c± ben gay
gay? Lol
A mozeby tak wybrac sie do lekarza?