Zobacz pełną wersję : Metka + test. propionicum
Siema. Chcialbym sobie wziasc na 1 cykl mete + test. propionicum. W jakich ilosciach mam to wziasc i ile mam zakupic zeby starczylo mi na caly cykl. JAkie oslonki do tego, jaki odblok, co po cyklu. ?? Waze 70kg , 176cm wzrostu, 18lat. Staz ponad 1 rok.
NIKOLIS 168
06-04-08, 15:51
A wiec połączenie jest bardzo dobre. Na pierwszy cykl nie ma co przesadzac z dawkowaniem wg mnie to powinno tak wygladac:
Meta 1-5 tyg 15mg ED
Prop 1-6 tyg 50mg EOD
Mety wystarczy 100
Propa wez flakon 10ml
Na odblok: 12/24 tabsy Clomidu, mozesz miec Nolve na wszelki wypadek Ginko.
Osłonki to proponuje Sylimarol lub Esselive. Mozesz dokupic jakies witaminki np. Universal Daily Formula, Z olimpu. Po cyklu kreatyna. Clomid bierzesz na poczatek 2 tabsy przez 3 dni a potem po 1 tabsie do konca to przy 12. Przy 24, 2tabsy przez 6 dni i po jednej przez 12 dni.
j/w. , chodz propa może być troszke więcej ale jak to pierwszy raz to powinno dobrze zadziałać.
NIKOLIS 168
06-04-08, 16:23
Sądze iż niema co przesadzac z propem, to pierwszy cykl i chłopak jeszcze troche młody wiec tak powinno zadziałac.
jak najbardziej się z tym zgadzam, chodz moim zdaniem powinien zaczekać jeszcze z rok , jest za młody, rok treningu to za mało na doping.
NIKOLIS 168
06-04-08, 16:55
Nom troche młody ale lepiej taki niz jakis 15 latek który sie pyta jak wziasc 200mety ;/ Jesli wykona wszystko tak jak napisałem to powinien zmniejszyc skutki uboczne do minimum, choc twierdze ze nie wykorzystał jeszcze do konca naturalnego potencjału. POZDRAWIAM:)
Dzieki panowie za pomoc. Napewno sie przydala. A po calym cyklu co moge wziasc zeby utrzymac to co pozyskalem podczas cyklu ?? Kreatyne i jakiegos gainera?
tomaszewiak
07-04-08, 09:00
krea i staraj sie trzymac kalorie na +
NIKOLIS 168
07-04-08, 15:27
Najlepiej to kup sobie jakis stack kreatynowy jak np Xpand do tego dorzuc gainera, dieta obowiązkowo i nie powinno duzo spasc, jeszcze odblok!!!
ej a takie pytanie jeszcze, bo nie wiem wlasnie jak brac tego tescia ? zastrzyki z tych ampulek czy mam to pic ;D bo naprawde nie wiem .
hehe rozwaliles mnie pytaniem ;)
zastrzyki
igly - (0,6-0,7) do strzalow. (1-1,1) do nabierania
Pamietaj wszystko w sterylnej wrecz czystosci, bij pewnie do konca igle, gleboko w miesien (posladki badz uda), przed wprowadzeniem srodka zassaj troche i jesli pojawi sie krew w strzykawce zmien miejsce iniekcji, wprowadzaj powoli
jesli nigdy nierobiles sobie sam strzala to znajdz kogos kto ci bedzie robil i pokarze ci jak to sie robi jesli sam bedzie wiedzial
Witam. Moj staz na silowni to 1rok. Ciezko nabieram masy ;/ taki juz moj typ budowy ciala niestety. Waze 72kg i chce abyscie cos mi polecili co moge wziasc. Bralem wczesniej kreatyne Olimpu 150caps i cos slabo mi po niej poszlo. Co radzicie ? Jakis doping czy odzywki jakies sprobowac jeszcze ?
tak powiedziales kilka tematow wczesniej...
i co?...juz zrezygnowales z odzywek?!
mozna powiedziec ze prawie wogule ich nie brales, zero diety, a ty chcesz brac mete?
sory, ale jestes nienormalny i tyle;]
NIKOLIS 168
08-04-08, 17:48
Jego wybór jego zdrowie, my mamy mu dobrac odpowiednie specyfiki...