Zobacz pełną wersję : Pytanie czysto teorytyczne:D
czy po mecia mozna nabawic sie ginekomasti? i jesli tak to jakie jest tego prawdopodobieństwo??
tomaszewiak
06-04-08, 13:36
jak masz tendencje to tak zalezy jeszcze od jakich dawek
NIKOLIS 168
06-04-08, 13:52
Cos tam niby meta działa na ginko ale z tego co słyszałem nikt nic nie wspominał o Ginko po metce, słyszałem ze po omce minimalnie ale po mietku od nikogo. Zaleznie ile tej mety wezmiesz, jakie dawki, jaki odblok, czym wspomagasz organizm podczas cyklu.
Jak sie boisz to zarzuc Nolve i bedzie oki...:) / Warto ja miec podczas cykli...
nie chce brac:D:P tylko mam spór o to z kumplem bo ja mowie ze to niemozliwe zeby po omce nabawic sie gino!!
NIKOLIS 168
06-04-08, 16:03
No to wreszcie o co pytasz o mete czy omke???
Po mecie raczej nie, po omie jest niewielkie prawdopodobieństwo!!
Wszystko zależy od organizmu i od dawek, najbardziej można nabawić sie gino przy dużych dawkach środków androgennych , najczęściej testosteronów więc przy omie jak najbardziej, przy mecie mniej ale jest to możliwe ponieważ to środek anaboliczno-androgenny.
chodziło mi o metke:P jakos zabiegany byłem t oo omie wspomniałem:D
a niewiecie moze w procentach jakie jest to zagrozenie ginekomastia czy nie było to sprawdzone??:P
kiedys czytalem temat ze jeden delikwent mial taka podatnosc na gino ze po dwoch dniach brania mety 15mg/ed (chyba taka dawka) wysloczylo mu gino wiec sam widzisz... jest to loteria
ale to chyba w fakciewyczytałes:D voldemort zamknij temat bo sie zaczyna syf robic:D:P
terrorsiejem
07-04-08, 18:13
teoretycznie mozna jednak żadko sie to zdarza a ja przynajmniej sie z takim zjawiskiem nie spotkałem :P ale na wszelki wypadek miej w apteczce nolvadex.
Brałem mete i testosteron miałem pod reke nolve moze minimalnie ale tego nawet nie widac.
NIKOLIS 168
08-04-08, 17:57
A Ty Moody po cyklu po mecie i teściu masz tylko 33cm w bicepsie???
A Ty Moody po cyklu po mecie i teściu masz tylko 33cm w bicepsie???
bo mlody jest ,ja widze ze ty lubisz sie czepiac to czep sie tranwaju
NIKOLIS 168
08-04-08, 21:52
Do mnie to było???:)
NIKOLIS 168
08-04-08, 22:21
Czepiłbym "siem tranwaju" ale w Żeszowie niema...
A poza tym to co ja niby sie czepiam to sie mylisz na kazde zapytanie kazdego uzytkownika forum odpisuje wyczerpujaco i do nikogo sie nie czepiam, bardzo wielu osobom pomagałem przez PW i GG. Raz nawet otrzymałem ostrzezenie słowne od Toma za to ze stanołem za sezonowcem który chciał sie zapytac...
Tom nie ma w mojej wypowiedzi zadnej ironi wobec Ciebie...
Moje błedy na forum wynikaja chyba z tego ze moze za krótko tutaj jestem...Pozdrawiam:)
niemuwie ze niepomagasz ale jesli kos ma 33 w bicu po cyklu to ma albo spadek albo cos innego a moze mial tylko 28 w bicu i mu tak poszlo ,oto mi tylko chodzilo