Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Który Gainer lepszy?

Piotroszka
06-04-08, 12:42
Witam zastanawiam sie nad gainerkiem.Wiek 26lat, staż kilka lat z przerwami, pare miechów temu brałem kreatyne i potem mass xxl obydwa suplementy dały raczej marne efekty.Mam szybką przemiane materii waga 70kg.Ćwicze 2-3 razy w tyg.
Gainery nad którymi sie zastanawiam:
Vitalmax Whey Pro Gainer 2(nowa formuła) 2,25kg -75zł.
Biogenix Monster Mass 2,3kg -87zł
Olimp Super Whey Gainer 4000 3,8kg -147zł.
Olimp znacznie droższy od pozostałych, opłaca sie za niego tyle kasy dać?Wiem ze jest go tez troche wiecej ale mimo to wychodzi drożej.Jeśli ktoś zna inne gainery z zawartoscia białka 25-30g godne polecenia to jestem otwarty.
chciałbym do tego gainera dodać coś co by potrzymało efekty muślałem o BCAA.Która firma jest dobra nie wiem bo Bcaa j.nie brałem.Za pomoc z góry dzieki.

Punisher
06-04-08, 12:48
Zobacz podwieszone, m.in to (http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=6440)

Piotroszka
06-04-08, 13:54
Byłem tam wczesniej i czytałem, problem polega na tym że wszystkie 3 gainery które mam do wyboru znajduja sie na tej liście, to znaczy wszystkie sa godne polecenia, i to nie rozwiązuje mojego problemu, nadal nie wiem który "mógłby być najlepszy"?

NIKOLIS 168
06-04-08, 14:10
Obojetnie który wazne aby było go w miare duzo przynajmniej 3-4 kg bo mniej to sie nawet nie opłaca. Gainer 1 4.8kg ~ 109zł. Nie warto kupowac małych ilosci bo sie po prostu nie opłaca.