PDA

Zobacz pełną wersję : Czy to mozliwe? Xp-zmieszany...

pokoandloko
05-04-08, 15:38
Witam oto mój pierwszy post na forum.

Ponad rok temu kupilem od zanjomego Xpanda zmieszanego z Nozem. Brałem go przez 3 dni ale zaprzestalem spozywania poniewaz nie czulem sie po nim pobudzony ani nic z tych rzeczy. Na 5 dzień złapało mnie: ból brzucha, odruch wymiotny, sennosc oraz biegunka. Lekaz rodzinny stwierdzil u mnie grype żoładkowa i 2 tyg lezalem w domu. Potem sie poprawilo i znowu napadlo az w wakacje wrócilem ze szpitala i dostalem leki które mi pomogly. W tym roku na świeta(po dlugiej przerwie dobrego samopoczucia) pojadlem sobie i znowu mnie to napadlo. Schudlem 5 kg i strasznie siły mi opadly. Chce jeszcze powiedziec ze wczesniej( przed tym Xp) miałem cykl na kreatynie z białkiem Ultimate proteine- jadlem to jakis 4/5 tyg. Dostałem 3 godzinnej biegunki od białka ale potem było git.
I moje Pytanie: czy to co teraz mam problemy z żołądkiem i jelitami, te zaburzenia spowodowane sa przez białko? Czy tez przez Xpanda z Nozem? Nie moge pić mleka, i unikam wielu potraw. A moze miałem to od dawna lecz ujawnilo sie to dopiero po cyklach? Miał ktoś coś podobnego? Jak to leczyć? :errf:

Z gory dziękuje za odpowiedzi.

VegetaSSJ3
05-04-08, 16:09
Witaj wygląda mi to na skazę białkową ale te twoje zaburzenia żołądkowe to raczej nie jest spowodowane Xpandem tylko prze białko

pokoandloko
05-04-08, 16:14
Naprawde nie wiem co mi jest, ale skaza białkowa to chyba ujawnia sie jakimis plamkami na ciele(moge sie mylic). A u mnie jest tak ze niewazne co zjem to i tak co raz mnie lapie "obstrukcja". Ale to był Xpand zmieszany z Nozem w jednej puszcze. Moze jeszcze jakies inne pomysły?
Thx.

pokoandloko
06-04-08, 09:00
Widze nie moge liczeyc na pomoc ;-/

pokoandloko
09-04-08, 14:23
czy ktoś mi odpowie?