Zobacz pełną wersję : Deka+OMKA ???
Witam chciałbym zaczac pierwszy cykl na srodkach domiensniowych czyli Omka + Deca. Jestem już zaopatrzony w 10 strzałów omki i Deki , a takze 8 kg gajnera i Cell pump po cyklu bo słyszałem ze nie opłąca sie brac jakeijs kreatyny jak bierze sie koks, tylko po cyklu. Mam zamiar brac to w taki spasub.
1 strzał omki + 1strzał deki raz na tydzien przez 10 tygodni :)
Oczywiscie dieta do tego itp.
Waga 85kg Wzrost 177cm Staz 3 lata lat 22 bic 42cm
prosze o jakies porady dzienki z góry.
NIKOLIS 168
03-04-08, 21:15
Oki zgadza sie. Krete mozna brac w czasie cyklu, lecz najwazniejsza jest po cyklu, słuzy jako antykatabolik. Nie mozesz jej brac dłuzej niz 6-8 tyg ale to max dlatego nie mozna brac podczas cyklu.
cykl ok nie zapomnij o odbloku!
A z tym odblokiem to Clumid po cyklu ile tab ?? i jak brac?? dzienki z góry.
24tab na dzien od ostatniej dawki przez w pierwszy dzien dawka szokowa 300mg przez 2nastepne po 100 i reszta po 50mg
hmmm... czyli mam rozumiec ze 24tam clomidu potrzebuje na cały odblok ??
deca bez teścia.... nie polecam !
ja bym dal suste do deki zamiast omki ,
NIKOLIS 168
05-04-08, 19:09
Nie przesadzaj omka jest w porzadku jeszcze jak ktos ma originalna z apteki.
jesli ktos ma dobry towar i wie jak brac to bedzie mu szlo ,ja powiedzialem swoja opinie dal bym suste dlamnie jest lepsza od omy
a miales juz jakies cykle? jak tak to jakie?
NIKOLIS 168
07-04-08, 21:03
Własnie Kogut na jakich cyklach byłes podobno ich było 10 mozesz mi wymienic???
a jak ci je napisac cykl po cyklu czy tylko jakie srodki
NIKOLIS 168
08-04-08, 21:50
Wystarcza srodki...1cykl to drugi to bez dawek tygodni tylko srodki...
1 cyk mietek ruski i polski, 2 cy omka i tesc , a potem testeks ,ruskie testestorony deka grecka ,holenderska meta indyjska, geanabol ,libol susta,wino ,a teras susta z deka i wino na koniec ,pasuje ci czy powiesz zaras ze po takich srodkach powienem byc koniem o wadze 100 kilo
NIKOLIS 168
08-04-08, 22:26
Nie skomentuje tego, po prostu chciałem sie zapytac...
Co mam sie juz nie wpisywac na forum, nie udzielac pomocy???
Chyba tak zriobie, bo spedzam na forum dziennie od 5-7h czasami wiecej a było kilka dni ze cały dzien...Udzielam porad bo to lubie ale jezeli komus cos nie pasuje moge przestac bo to moja wola, a dzieki mnie jest wielu uzytkowników.
jesli twierdzisz ze mi niepasu ze sie wypowiadasz to sie mylisz pytales sie jakie srodki to ci napisalen ,wiec jak dlamnie sprawa jasna , jak cos to na pw ,bo sie spam robi ok
przegladam twoj profil...
niezly lol z ciebie... 10 cykli ? to niezla dupa z ciebie, a nie kulturysta...
gowno wiesz omnie to mnie nie oceniaj ,a ty co 125 na klate to ja serie 130 robie po 10 ,wiec to ty jestes dupa ,wiec nieprubuj mnie zdenerwowac koles
Ja zostawiam to bez komentarza i zamykam temat.