Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : jak zażywać HMB w dni, kiedy nie ma treningu

Grzegorz_n
03-04-08, 20:47
Witam :)

Wszędzie piszę jak zażywać HMB w dni, kiedy jest trening.
Zalecenia są takie, aby rano, przed śniadaniem, po treningu i przed snem.
Nigdzie jednak nie piszę (a może ja nie potrafię znaleźć), jak zażywać HMB w dniu, kiedy nie ma treningu.

Ja przyjąłem taka zasadę, iż trenuję w poniedziałki środy i piątki, a pozostałe dni pozostawiam na regenerację mięśni. To nie mój wymysł, tylko tak mi zalecono, więc stosuję się do zaleceń. Zakupiłem HMB i w dni treningowe zażywam tak, jak to opisałem powyżej. Nie mam natomiast zielonego pojęcie, jak zażywać w pozostałe dni, kiedy nie mam treningów.

Czy mogę poprosić o radę ???

Z góry dzięki za każde info :)

Pozdrawiam :)
Grzegorz

grzesiek7124
03-04-08, 22:34
Ja osobiście mam taką zasadę, że w dni nie treningowe biorę rano przed śniadaniem i wieczorem przed snem. Tak wydaje się najrozsądniej.

Grzesiek.

patryk98765
04-04-08, 11:43
srki ze troszke z innej beczki ale jakies kupiles hmb??Wlasnie sie zastanawiam jakie kupic:)Doradzcie jakies dobre;)

mocnyblog
04-04-08, 13:34
http://mocnysklep.pl/81,hmb-1250-xxl-230-tabletek.html

dobrze wychodzi cenowo !

NIKOLIS 168
04-04-08, 14:55
Stosowanie HMB to minimum 3miechy wiec....
HMB które jest warte polecenia to HMB REVOLUTION Treca

Karolsw
12-04-08, 11:23
ja dokładnie tak jak grzesiek - przed sniadaniem i przed snem. pozdrawiam

Andr3w
13-04-08, 10:09
Hmb treca revolution lub formula caps! sa dobre i tanie

buzek78
13-04-08, 16:22
Ja brałem hmb hiteca w płynie i jest najlepsze tlyko drogie wychodzi 100zł na miesiąc brania:/ trec moim zdaniem to lipton a teraz biore HMB Olimpa Mega caps 4 kapsółki dziennie: rano zaraz po przebudzeniu się, przed treningiem,po treningu i przed snem. Zaznaczam że 3 razy w tyg ćwicze partie mięśni a 4 razy robie aeroby około pól godziny plus czasem pobiegam(zalezy od pogody) wiec trening mam codziennie;P heh