Zobacz pełną wersję : Omka rozkręcanie
Hej
mam pytanie po którym "strzale" omka sie rozkręca że już widać jakieś efekty ;)
Nie pytajcie o staż itp ... !!! bo pytam sie tylko po którym strzale omka sie rozkręca ;]
pzdr.
NIKOLIS 168
03-04-08, 15:59
gdzie koło trzeciego czwartego tygodnia.
J.W. mniej wiecej po 3 tyg zaczyna działac zeby cykl był efektywny trzeba go rozłozyc przynajmniej na 8 tyg
NIKOLIS 168
03-04-08, 16:41
Co to za cykl sobie planujesz ??
Hej mam problem otóż jestem po 5 strzale i nie widze jak narazie zadnych zaskakujacych przyrostów ... ;] ;/;/ na masie poszło mi 4 kg ...
diete mam, towar jest dobry ... co moze byc przyczyną tego ze nawet woda sie nie zalalem ani nic wygladam jak wygladalem a omka tyle ludzi mówi ze dobrze pompuje ... a u mnie 0 zaskakujacych przyrostów ... to jest mój 2 cykl wczesniej byla meta sama teraz omka + metka 10 mg dziennie ...
pzdr. i pomocy !!! :) bo niewiem czy rozkręci sie jeszcze ta omka czy co ... co robie źle ? ;/
i nie piszcie ze za wczesnie na KOKS ze za wczesnie sie za to zabrałem itp...!!! mój kumpel na 2 cykl teraz dał ;
(wczesniej mial 100mety poszło mu 15 kg masy !!) teraz jest na cyklu Deka+Susta+Meta w pierwszym tygodniu poszło mu juz 8 kg ... pompuje go ostro... a ja jestem juz po 5 strzale omki i tak jak bym stał w miejscu ... jest szansa ze ta omka dopiero teraz zacznie sie rozkrecac ?
pzdr.;]
Spokojnie bez nerwów kazdy organizm reaguje inaczej nie patrz na kolegow (gdym Ja patrzył to bym wpadł w depresje) Poczekaj jeszcze troche na efekty a tym czasem mozesz zwiększyc ilosc wegli w diecie kup sobie gainera i zwiększ dawke metanabolu dwukrotnie 10mg to dosc mało 15mg to min. A 4 kg to juz dobry przyrost po 5 omy. :)
aha skoro tak mówisz :) bo wlasnie patrze sie na mego kumpla któremu masa idzie masakrycznie szybko !! :P jak to widze to uwiezyc nie moge :D bo on rosnie z kazdym dniem a ja stoje w miejscu jak narazie ... ;/ ale skoro tak mówisz wiec zostaje czekac mi dalej :):)
dzieki i pzdr.
masz soga:P
To tylko testosteron, nie oczekuj cudów, to że podskoczysz kilka kilo w góre to nie świadczy o tym że zrobi to z Ciebie kulturyste.
NIKOLIS 168
09-04-08, 16:12
4kg w 5tygodni to nie jest tak najgorzej nie przesadzajmy...Wg mnie teraz dopiero powinny sie zaczac solidne przyrosty, tak jak wyzej dokup jakiegos gainera zeby uzupełnic braki w diecie. Ile bedzie trwał Twój cykl???
4kg pokazuje jedynie na wadze a po mnie praktycznie nic nie widać ze cos idzie ... ;/ a mi zależy na tym aby było widać że idzie w góre ;)
cykl bedzie trwał 10 strzałów jeszcze 5 zostało w piątek bedzie 6 zastrzyk ...
to zapytaj sie kogos czy widzi ze ci poszlo ,bo samenu napewno spodziewasz sie czegos wiecej ale 4kg to niezle,tak dalej
to ci co mnie zadko widza to zauwarzyli ze troche "przytylem" ... :P ale i tak jak każdy oczekuje czegos wiecej bo to jest za mało ... :P nie widać prawie po mnie że brałem omke ten koles co bierze ten cykl deka susta i meta to sie dziwi ze jestem po 5 strzałach a tak wogole mi nie idzie jemu juz po 1 tygodniu cyklu poszło prawie 8 kg ...
ale nie załamuje sie jeszcze tylko czekam dalej :) ...
pzdr.
NIKOLIS 168
09-04-08, 17:18
Dla mnie to watpiace zeby po tygodniu 8kg!!!
Wiadomo ze nie masz sie co porównywac do niego
META+DECA+SUSTA to oceniam za bardzo dobry cykl choc mysle ze moznaby dorzucic wino na koniec. Zwieksz mete, trzymaj diete i cwicz a oma i meta sobie poradza:) Pozdro:)
pujdzie ci teras zacznie kopac lepiej , i jak napisal nikolis68 niema co porownywac deki -susty i mietka w 1 cyklu do omki
ok dzięki za odpowiedzi i podtrzymanie mnie na duchu :P hehe :)
pozniej jeszcze sie odezwe jak skoncze cykl napisze co i jak lub wczesniej jeśli przyrosty bede spełniały moje oczekiwania xD:P
pzdr.;)
Pamietaj o odbloku i o oslonkach... Trochę za szybko się za ome wziales sa lepsze srodki
jak dawkujesz rozowa?
wzrost agresji / pompa na treningu / ogolne rozdraznienie / ciagla ochota na sex - wystapilo to u Ciebie?
6 strzałów poszło raz na tydzien (co tydzien 1 strzał) teraz (ostatnie 4 strzały) w niedziele zrobie 1 strzał potem w czwartek i znów niedziela i czwartek czyli w ciągu tygodnia 2 strzały
agresja jak i ochota na sex nie jest ciągla lecz występuje czasami :D agresja jak ktos mnie wkurzy to wtedy az ... :D ale panuje nad tym ochota na sex to tak samo ... nie jest ciągle ... ale więcej niż normalnie xD, rozdrażnienia niemam chyba :P:)
zobacze jak teraz mi pojdzie jak dam 2 strzały na tydzien i teraz bede bardziej próbował "pompować" na treningu niż wcześniej :)
zejdz na e5d i tak do konca soku - jesli juz,
zageszczenie iniekcji nie da Ci relatywnie wiekszego przyrostu miesnia a jedynie retencje o wiekszym charakterze, co adekwatnie przelozy sie na wieksze spadki po tym jak srodek przestanie dzialac - ale przy odrobinie szczescia uda sie zachowac wiecej jak 50%.
trzeba bylo od razu zaczynac tym systemem i ciagnac przez min 8 tygodni,
porzadny odblok do tego, okres off i ponowny start z glowa,
czas pomyśleć nad odblokowaniem ... ;) ile według Ciebie powinno starczyć mi Clomidu 12 czy 24 ? (po 10 strzałach omki) i po jakim czasie po ostatniej iniekcji zacząć odblokowanie?
oraz co dać po cyklu jaką kreatyne ... z góry dzięki za porady :)
PS.
"czas pomyśleć nad odblokowaniem ..." chodziło mi o to aby zaopatrzyć sie w odpowiednie środki do tego nie myślcie że wcześniej nie brałęm pod uwage odblokowania ... po prostu wczesniej nie miałem kasy i dlatego zostawiłem to na teraz.
2 paki clomidu , stack kreatynowy , aminki , wegle , mozesz wrzucic tribulusa nawet
Clomid
6dni 100mg
12 dni 50mg
kreatyna, glutamina,
tak na marginesie siegajac po sok powieniens miec opanowana baze supli ;-)
wiem co mam kupić lecz liczyłem że może zasugerujecie mi coś innego :P:)
PS.
kiedy zacząć odblokowanie po jakim czasie od ostatniej iniekcji :) ? bo tego nie wiem jeszcze :/:P
3 tygodnie po ostatnim strzale omy
24 clomidu, jak napisał lg
siemanko jestem po 4 paczkach i z 33 na bicu wylądowałem na 37 a cwicze jusz 3 tygodnie czy to jest dobry pszyrost?????????
4 paczki omy (20 strzalow) w 3 tygodnie !?
NIKOLIS 168
29-04-08, 21:32
Moze po 4ampułkach:)
ale widac ze to jakas prowokacja. Nikt normalny nie pisze "jusz" ;)
to wygląda właśnie na prowokacje ... ehh :P
smiech na sali to musiał by brac strzala co dzien...
znam takich co bili 1500mg testo tygodniowo czyli 6 omy ale trzeba mieć odpowiednie zaawansowanie i odpowiednią wage ale pewnie nie jeden amator tez tak idiotycznie przejmował więc wtedy 70% poszło w kibel, 30% działało, efekt - kupe wody i nic poza tym.
omka to blef większeko szajsu nigdy nie brałem szkoda kasy na tą zalewke
skoro szkoda kasy to co lepiej brac????
skoro szkoda kasy to co lepiej brac????
nie odnawiaj starych tematów!!!, Jak masz pytanie zakładaj nowy .
ale mi stary temat, 3 miesiace :|