Zobacz pełną wersję : Skakanka?
Hej w wakacje nie bd mogl raczej biegac dlatego pytam ... czy skakanka pomoze mi cos zrzucic ??
PeeS Czy nie urosną mio od tego nogi? Mysle ze raczej nie bo to aerob ale wole sie spytac ;)
Nikt nic a nic nie wie na ten temat ?? xD
Skakanka nie da Ci tyle co bieganie:) Ale tez jest dobra, wykonuj sobie seriami 3-6 seri po 30-60 sekund w miare zaawansowania:) Pozdrawiam
moze pomoc Ci wyrzebic lydki... i napewno lepsze to niz nic ;)
i łapiecie po sogu chłopaki ;)
pablo91prg
02-04-08, 21:17
spalisz jak nic, 30s skoków na skakance i zalany potem.
PS. dlaczego nie możesz biegać? :D
tj. na zasadzie ze wiesz do biegania trzeba by mieć jakieś w miare dobre buty. Ja nie mam hajsu, a na rodziców nie moge liczyc. Bo nadal ich trzyma foch za nagane z zachowania na półrocze
Trzeba było nie rozrabiać :] Sam uwarzyłeś sobie to piwko, także teraz twoje zdrowie...
A co do biegania to, nie muszą być jakieś nie wiadomo jakie buty. Owszem na porządnym `sprzęcie` lepiej sie lata, aczkolwiek to nie jest niezbędne. Biegaj w tym co masz, najlepiej po lesie, lub po czymś innym co jest miękkie. Chyba o tym wiesz więc nie tłumacze tego do końca :)
a co ja takiego zrobilem .
Uzasadnienie nagany bylo mniej wiecej takie: dewastacja mienia szkoły (pare szaek wypadklo w mojej obecności), używanie języka nieadekwatnego do danej placówki(że jak?), notoryczne obrażanie pracowników szkoły(byłem asertywny! walczyłem o swoje prawa!)
xDxDxD
Fighter ;D Ale większość nauczycieli to młotki, z nimi nie ma co gadać bo i tak się nie wytłumaczy... Groch o ścianę 1 sformułowaniem ;D