Zobacz pełną wersję : jak zredukowac tluszczyk na brzuchu?
Jak w temacie, troche odlozylo mi sie tluszczyku na dole brzucha i na bokach, jakie cwiczenia i suplementy polecacie na spelanie tluszczu z brzucha, aha i cos jeszcze zeby jak najmniej spalic miesnie, z gory dzieki za odpowiedz
Według mnie jakaś dieta do tego jakiś suplement i a6w i coś na boki bo nie wiem czy a6w jest dobry na boki^^.
Pzdr
no ale wlasnie chodzi mi o to jaką diete i suplemety stosowac, i kiedy biegac? czy lepiej w dni w ktore nie mam silowni czy po po silowni?
Co do suplementów nie będę sie wymądrzać bo się na nich nie znam no nie wiem może HMB.Ja jak biegam to co 2 dzień wieczorkiem wtedy gdy nie mam treningu na siłowni , jem przed bieganiem po przyjściu z biegania myję sie i do spania a co do diety to http://www.augustow.mm.pl/~leon/Dieta.htm
a6w sobie sieknij;] mi bardzo pomoglo....
Ja stosuje brzuchy z obciążeniem. 5x20 brzuszków (10 kg obciążenia na klacie), + 2/3 x 20 boczne brzuszki. Fajne efekty, przynajmniej jak dla mnie.
no to tak; biegamy zawsze wieczorem po ostatnim posilku i brzuszki robimy zaraz po silowni a co z suplementacja?
Kup sobie jakiś spalacz tłuszczu, ja stosuje Scorcha i efekty są bardzo fajne. No i pamiętaj o diecie wysokobiałkowej.