PDA

Zobacz pełną wersję : Mój nowy cykl z [ HUMULIN -R ]

brodawid
01-04-08, 17:05
Witam
Za tydzien rozpoczne nowy cykl z udziałem insy HUMULIN-R
Bedzie ciekawie temat jest wolny wiec smiało sie wypowiadajcie

NIKOLIS 168
01-04-08, 17:33
Nie bardzo wiem o insulinie, ale słyszałem ze bierze sie ja do duzych cykli. Opłaca sie ja brac samą??? jakie korzysci sa ze stosowania insuliny??? bierzesz ja samą czy dołączasz cos? Jakiegos tescia???

brodawid
01-04-08, 17:41
oczywiscie do insy bedzie tesc oma i meta pozniej cos na ubicie tren wino jeszcze nie wiem dokladnie z insuliny sa przyrosty rzedu 10-20kg zalezy ale moim celem jest ruszenie bariery mojej masy ktora juz koksy nie chca ruszyc.

NIKOLIS 168
01-04-08, 17:50
Eee to spoko, z insa trzeba uwazac. Mowisz ze koksy juz tak nie daja... ostatnio widziałem taki anabolik z IP jak Super Test czy jakos tak...to mieszanina kilku tesciów w tym Suspension(chyba) co o tym sadzicie??? Jezeli to dobrze klepie moznaby połączyc z Antkiem.
Aha Brodawid mowiłes ze nie mozesz robic dłuższych cykli omki szybko nie skonczysz...wiec musisz uwazac.
I jeszcze jedno sorry ze odbiegam z tematu ale Ty masz jakis kontakt z Wolakiem??? Bo miał robic fajny cykl i zdac relacje i jesem ciekaw osiągów.
Pozdrawiam:)

brodawid
01-04-08, 18:13
Zgadza sie insulina to najsilniejszy ludzki hormon jest bardzo niebezpieczna ( nie dla amatorow ) trzeba przestrzegac scisle instrukcji i bardzo uwazac.
Mam niestety EKTOMORFICZNA sylwetke i budowanie masy idzie mi nadzwyczaj ciezko i mozolnie dlatego jestem zmuszony uzyc tak radykalnego srodka jaka jest insulina.

Uzywam omki bo insa bardzo dobrze wykozysta jej wysokie androgenne działanie
Mam kontakt z Woldkiem z tego co wiem testuje srodki z DB i to ze wspaniałym rezultatem

vold
01-04-08, 23:50
Ryzyko duże, przy nieudolnym stosowaniu ogromne, osobiście brałem chyba w dwóch cyklach , waga leci w góre strasznie, dieta przy insie to podstawa nie w takim sensie jak w cyklach na sterydach bo tam jak zastosujesz nie odpowiednią diete to bedziesz miał marne efekty a w cyklach z zawartością insuliny nie odpowiednia dieta może doprowadzić do śpiączki a nawet śmierci. Chodz ja osobiście jak i moi znajomi nie mieli żadnych problemów więc myśle że posiadam wystarczającą wiedze przy stosowaniu insy.

Paluch
02-04-08, 00:07
niezli z was desperaci...

czy aby napewno warto ryzykowac z insulina?

NIKOLIS 168
02-04-08, 16:34
Moj kumpel bierze inse od 7lat jest chory na cukrzyce nie trzyma zadnej diety, pije pali, słabo sie odzywia. Zaczął chodzic na siłke i kupił 100tabsów mety moze mu sie cos stac???

pablo91prg
02-04-08, 21:29
do lekarza pewnie z tym pytaniem.

Cielu7
02-04-08, 21:33
jak jest chory to zdala od dopinku tez mam kumpla i ie radze jeszcze my sie wszystko rozjebie i tak juz trzustke ma zjechana bedzie mial ogromne wachania cukru moze zapasc w spiaczke albo dostac silnego ataku jak spadnie za bardzo mam qumpla ktory jest tez chory i cwiczy z jako tako dieta i naprawde w 2 miesiace z 33 robi 39 w lapie :P w rodzinie tez mam cukrzyka a zalezy tez jaki to typ cukrzycy

Prezydent_1c
03-04-08, 20:56
Hehe. Ja nie skrytykuję tylko życzę powodzenia ;) Sam jestem ciekawy rezultatów :D Zobaczymy co można wykrzesać z koksów :D

brodawid
09-04-08, 22:18
Mam juz HUMULIN zaczynam w piatek narazie na mecie i omie podjechalem juz kilogramek niezly ...:)

vold
09-04-08, 23:05
Tylko z głową !!!

brodawid
10-04-08, 08:20
naturalnie Wold przeczytalem mnostwo artykułów po za tym konsultuje sie ze specjalista do ktorego mam zaufanie wiec mysle ze bedzie ok :)

NIKOLIS 168
12-04-08, 10:45
Jakie środki wybrałes do tego cyklu??? insa,meta,oma, tren i prop??? Podaj dawki i tygodnie...
Pozdrawiam:)

brodawid
13-04-08, 13:36
insa zaczynam od 4 iu i co dzien zwiekszam dawke narazie doszedłem do 6 iu pozniej zobaczymy
oma 1lm 2x w tyg
A jesli chodzi o trena czy wino to bedzie za miesiąc narazie skupie sie na robieniu masy :)

Przestrzegam wszystki insa to nie zarty jeden hipo juz zaliczyłem niepolecam trzeba bardzo uwazac i trzymac sie scisle dawek i zawsze miec wegle przy sobie

vold
13-04-08, 14:02
przytrzymaj to 6 iu conajmniej tydzien, nie zwiększaj.

brodawid
17-04-08, 23:17
Nazrazie to bije 6 kresek masa idzie juz 5 kg w 1,5 tyg ale u mnie zawsze na poczatku szybko a pozniej dupa stoi i nic sie nie da zrobic wiec sie niezachwycam narazie

NIKOLIS 168
18-04-08, 14:55
Narazie to fenomenalny wynik... Jaka bedzie długośc cyklu???

Paluch
18-04-08, 18:31
5kg w 1,5 tygodnia... ja na to musze pracowac ponad miesiac....

nowy89
18-04-08, 19:16
brodawid załóż nowy temat i napisz tam na jakim jesteś cyklu i pisz w nim swoje postrzeżenia coś w formie dziennika kiedy co i jak ...
Może się to przydać innym którzy będą mogli z tego skorzystać lub dla porównania ... :P:)

brodawid
18-04-08, 22:35
inse bede bił 4 tyg wynik moze i fajny ale po 3 tyg zazwyczaj mi przestaje isc i moge sobie nawet ome codziennie jebac a i tak nic nie pojdzie :( Podczas gdy inni w dluzszym czasie ale robia na cyklu 10-12kg Ja -6

NIKOLIS 168
19-04-08, 09:32
Widze ze juz 6kg zrobiłes. Narazie to bardzo duzo. Bedzie dobrze ... Pozdrawiam:)

brodawid
20-04-08, 14:16
narazie zrobiłem 6 ale nie jestem zadowolony juz nie idzie dalej chyba nie jest mi pisane byc wielkim :(

vold
20-04-08, 14:27
Uuuu widze że bardzo negatywnie jesteś nastawiony na ten sport , a niestety trzeba cierpliwości.

brodawid
22-04-08, 15:02
Ale cierpliwosc powinna popłacac a jak narazie to huja :) ale niepoddaje sie bede walczyl dalej z ta waga co mam

Prezydent_1c
22-04-08, 19:18
A jak z wagą jest obecnie ? Jaka waga i wzrost ?

brodawid
22-04-08, 20:18
90 kg na 180 cm wzrostu a przyrostu juz nie ma 5 kg lipa na maxa:) widocznie to juz max mojego organizmu

Prezydent_1c
23-04-08, 08:47
No to rzeczywiście rewelacji nie ma. Ale znowu tragedi też nie. Trzymam kciuki za dalsze postępy i przyrosty.

brodawid
23-04-08, 09:07
po prostu skupie sie na tej wadze co mam bede staral sie cos ulepic jak cykl to tylko na suchą mese (tylko to mi pozostaje)

Paluch
23-04-08, 23:16
A moze by tak zmienic dyscypline? Bo do tej sie w ogole nie nadajesz...
Dzis pytalem absolwentow awfu o koksy...nie bede mowil co mi powiedzieli, nie chce was obrazac.

Wytlumaczcie mi po co to robicie, bo nie rozumiem?

NIKOLIS 168
24-04-08, 15:23
No to powiedz co na temat SAA powiedzieli absolwenci AWF?

adas22
24-04-08, 19:31
No a co mogli powiedziec tylko tyle że jesteśmy pojeb.... koksy i podobne teksty a w prawdzie 50% ich koksują na maxa, taka jest prawda.

Dawid jak będziesz jechał na suchą mase itp, zobaczysz że jak za jakiś czas zrobisz cykl masowy waga znowu poleci na maxa , przynajmniej ja tak miałem i wielu moich kumpli.

brodawid
24-04-08, 21:31
dzięki za pocieszenie adas22 oby tak bylo bo niechcial bym zeby to byl max moich osiągniec chciaz zrobilem w 3 lata oklo 33kg

Prezydent_1c
28-04-08, 19:51
Ja znam jeszcze nie absolwenta (ostatni rok) ale już prawie. I on mnie odciągał od odżywek nawet ;) Zalezy na kogo się trafi i czy dana osoba brała coś czy też nie.

Paluch
28-04-08, 20:27
dzięki za pocieszenie adas22 oby tak bylo bo niechcial bym zeby to byl max moich osiągniec chciaz zrobilem w 3 lata oklo 33kg

a ja w 5 miesiecy zrobilem 18kg... bez koksow, jeden cykl kreatyny.

NIKOLIS 168
28-04-08, 21:37
No i co z tego? To temat o Tobie?
Stary nic do Ciebie niemam bo Cie nie znam lecz zaczynasz mnie denerwowac. Nie reagowałem na Twoje zaczepki do innych uzytkowników ale co raz bardziej przeginasz napinaczu...;/

Paluch
28-04-08, 22:54
Stary, po prostu udowadniam, ze kolesie bladego pojecia nie maja o kulturystyce i po koksach osiagaja mniej niz inni na czysto. I nie ma to zadnego podloza narcystycznego, konfliktowego czy jakiegokolwiek innego negatywnego.

A moje osiagniecia nie sa jakies wybitnie szczegolne, wielu jest na silowni, ktorzy radza sobie lepiej niz ja.
Po prostu prowokuje innych do doedukowania wlasnej osoby, pokazuje, ze dobry trening i dieta daje znacznie wiecej niz omka+deka.
Poza tym jak przegladam ten dzial, to mam wrazenie, ze nie wiecej jak 4-5 osob maja w ogole pojecie o tym co robia, a reszta to jacys zakompleksieni desperaci.
I nie mow mi, ze sie przechwalam, bo nie mowie jaki to jestem zajebisty, ile mam w bicepsie, jaki jestem ladny, duzy i wyrzezbiony, tylko po prostu przedstawiam efekty swojej ciezkiej pracy. Nigdzie nie ukrywalem, ze przedramie mam do wymiany, a rece urosly mi dopiero, jak zaczalem cwiczyc dwa razy w tygodniu i dopiero teraz są przecietne (41cm i 98kg to nie jest nic szczegolnego). Troche dystansu do siebie i innych... za bardzo sie z tym wszystkim utozsamiacie, zwlaszcza ci z dzialu doping.

brodawid
29-04-08, 08:12
Paluch jesli kazdy urodził by sie z jednakowymi uwarunkowaniami do rozwoju muskulatury faktycznie wtedy twoja wypowiedz miala by sens.
Piszesz ze osiagnoles duzo bez koksu i chwala Ci za to ciesz sie z tego ale pamietaj ze sa tacy (JA) ktorzy tez marza o ładnej sylwetce a na cyklu z creatyna gainerem i dieta osiagaja 2-3kg z ktorych 1,5 spada.
Osobiscie znam wielu kolegow ktorzy przy samej diecie osiagneli wiecej niz ja na koksie ale nie uwazam sie przez to za nieudacznika.
Jesli chcesz nabyc troche wiedzy na ten temat poczytaj sobie porady Arnolda tam jest napisane jakie sa trzy typy organizmow a zrozumiesz jak wiele wysiłku i desperacji potrzeba takiemu jak Ja zeby cos osiągnąc
Pamietaj ze cwaniactwem raczej nie zjednasz sobie kolegów na forum

Paluch
29-04-08, 13:17
Nie szukam tutaj kolegow.

Taa, ja wiem... bo wy chcecie wszystko teraz, juz, na jutro.
Widze, ze probujesz sie pchac tam, gdzie niewiele mozesz zdzialac. To tak jakby dwumetrowego koszykarza posadzic do szachów... To tak jakbym ja maratonczykiem chcial zostac. Bez sensu.

A zeby w sporcie uprawianym amatorsko siegac po doping... Po prostu rece opadaja. W dodatku po insuline...
Ryzykujesz wlasne zdrowie, a przy insulinie nawet zycie tylko po to, zeby Ci przybylo 2cm w bicepsie? I to jest normalne?

Sa kulturysci, sa trojboisci, zeby sie liczyc trzeba koksowac... nie popieram i uwazam, ze trzeba cos z tym zrobic... bo to zaczyna byc smieszne. Wygrywa ten, ktory ma lepszego chemika i lekarza... Ale w kregach zawodowcow powiedzmy jest to zrozumiale...

Jak sie do czegos nie nadajesz, to odpusc. Ja nie zostane koszykarzem ani nawet trojboista, chociaz bardzo bym chcial. I co, tylko dlatego mam zaczac koksic? Pewnie gdybym zaczal, to bym pewnie zostal trojboista... ale za jaka cene?

brodawid
29-04-08, 23:30
Jesli Ty robisz w zyciu tylko to co przyjdzie Ci z łatwoscia to twoja sprawa ,ale Ja jestem inny i bede walczył o swoje marzenia choc niewiadomo jak nie bede sie do tego nadał bo własnie tego chce !!!

Bez poswiecenia i ryzyka nie ma sukcesow !!!!

tymon30
01-05-08, 14:28
Mam ten sam problem co brodawid i wzupełeności go popieram bo poprostu go rozumię chłopak ma swoje marzenia i do nich dąży, a cena za to ....jeśli się coś robi z głową to spoko byle tylko kasa była bo bez kasy nie ma masy.:lol:

vold
02-05-08, 14:00
taki problem zazwyczaj ma każdy tylko w różnym okresie

brodawid
04-05-08, 12:37
Ale u mnie to juz katastrofa z tymi postepami

Niepoddając sie bije teraz ome 1mlE5D i silabolin 1lm E2D pozniej npp i na koniec prop i tren taki jest plan

ELDO
11-04-10, 09:12
hej jestem pierwszy raz na forum st. na siłce 9 lat patrze po waszych opisach i oczom nie wierze inse można brac tylko i wyłącznie z hormonem wzrost + t3 bo tarczca nie domaga a nie ku .....a do mety czy omy itp itd . ja zamiast insuliny proponował bym prohormon INSULIN STIM jakoś tak się nazywa i jest 100 razy bezpieczniejszy

brodawid
11-04-10, 11:09
temat jest tak nieaktualny jak moja forma bo minely juz 3 lata bez cwiczen po tym bezsensownym cyklu mialem zalamanie zachorowalem i stracilem 7 kg w tydzien a pocilem sie i moj pot smiedzial bardziej niz gnijacy trup to tylko pokazuje jak wiele toxyn mialem w sobie !!!

Teraz waze 95 kg po zaprzestaniu cwiczeń zaczełem tyć urosły mi cycki i brzuch teraz znów chodzę na siłkę ale na sucho nawet czasami bez posiłku i mam to w dupie !!!

D3
11-04-10, 11:43
Dzis pytalem absolwentow awfu o koksy...nie bede mowil co mi powiedzieli, nie chce was obrazac.

A przepraszam są praktykujący czy tylko wierzący?

Dominick
11-04-10, 12:06
temat jest tak nieaktualny jak moja forma bo minely juz 3 lata bez cwiczen po tym bezsensownym cyklu mialem zalamanie zachorowalem i stracilem 7 kg w tydzien a pocilem sie i moj pot smiedzial bardziej niz gnijacy trup to tylko pokazuje jak wiele toxyn mialem w sobie !!!

Teraz waze 95 kg po zaprzestaniu cwiczeń zaczełem tyć urosły mi cycki i brzuch teraz znów chodzę na siłkę ale na sucho nawet czasami bez posiłku i mam to w dupie !!!

Ostro...

bullet
11-04-10, 12:33
to sie kotlet zaczyna odgrzewac:)

vold
11-04-10, 14:38
haha,

nie odświeżajcie tak starych tematów :)

ps, insa wcale nie musi być brana z hgh, ale mniejsza o to, temat poszedł w niepamięć, masz pytanie zakładaj nowy temat !!!

fallenursus
11-04-10, 15:56

http://i9.photobucket.com/albums/a54/Jeebuspotpie/ownage.jpg