Zobacz pełną wersję : Kreatna...Mono czy jabłczan?
Ktora waszym zdaniem jest lepsza?
witam;] jezeli chodzi o sama kreatyne to polecam UNIVERSAL CREATINE + ew. jakis gainer chociaz nie koniecznie;) jezeli masz kase to dokup a bedzie napewno lepszy efekt:) Mowie sam po sobie po miesiacu przyszlo 5kg nie tluszczu tylko naprawde masy i rzezby;) z czego jestem bardzo zadowolony. Tylko pic duzo wody i jesc duzo nabialu, drobiu itp;)
a tak przy okazji---->
Mozecie sie wypowidziec na temat XPAND czy HORSE POWER?? lub moze N.O.K.O??
NIKOLIS 168
01-04-08, 11:57
nie mozna porównac tych dwoch rodzajów kreatyny. Mono ciagnie wode i zatrzymuje ja w organizmie,powoduje wzrost masy. Jabłczan jest zupełnie inny, mocniejszy, nie daje tyle masy, lecz siła rosnie i to bardzo. Na pierwszy cykl polecam mono.
adamossdj:
Xpand, HP sa to mocne stacki kreatynowe, dajace dobre efekty lecz sa to tylko dla zaawansowanych.
N.O.K.O - nie brałem, nie słyszałem zadnych opini na temat tego srodka, czytajac skład na testosterone.pl moge stwierdzic ze "mozna spróbowac" :P
nie ma lepszej formy...
z ankiet wynika że wiekszość doświadczonych już osób woli stare dobre mono, zreszta ja również:)
NIKOLIS 168
01-04-08, 14:02
szczerze to ja rowniez juz chyba 5 raz jade na mono:D Zacząłem cykl mono+Cp+Mass XXL zobaczymy czy rzeczywiscie universal jest taki dobry.