Zobacz pełną wersję : Pomoc specjalistów.
Witam, nie jestem początkującym kulturystą...zaczynałem jakiś czas temu od samych ćwiczeń poprzez diety, rozpiski itp... miałem wiele przerw, zjadłem też sporo odżywek... niestety od pewnego czasu stoję w miejscu i ani centymetra nie przybywa nigdzie... Kuracja z metanabolem, to dobry pomysł?? Będę brał polski lub ruski, jedną kurację w tabletkach...czekam na opinie.
Nie wiem czy to dobry pomysł na doping powinneś być w 100% zdecydowany nikt tutaj nie powinien namawiać lub zalecać jakikolwiek doping, jak bedziesz zdecydowany to napisz o udzielenie porady co do dawek czy wyboru środków na pierwszy cykl.
No właśnie pewien nie jestem, z jednej strony jest pokusa i chęć spróbowania ile mi to da, bo mówią że więcej niż odżywki, a z drugiej strony to są tak na prawdę sztuczne mięśnie...I te kłopoty, osłony, odbloki, same komplikacje. Temat jeszcze do przemyślenia.
Napewno więcej niż odżywki ale też więcej spadnie po odstawieniu i o wiele więcej skutków ubocznych , sztuczne mięśnie to nie są tylko jak najbardziej naturalne chodz może nie całkiem naturalnie zbudowane.
Napisz swoje parametry wiek, waga ???
NIKOLIS 168
01-04-08, 09:26
Hmm ciezko tutaj poradzic, lecz ja sadze zeby jeszcze poczekac z rok i kupic sobie gainerka, monohydrat kreatyny, jabłczan, stacki na tym mozesz jeszcze troche pojechac a w nastepnym roku pomyslimy na zakupem anabolików;) mozesz na nas liczyc! Szczerze musze powiedziec ze to chyba najlepsze forum kulturystyczne. A byłem na wielu. Moi znajomi jak mowili na innych forach ze maja po 18-19 i chcieli sie o mete pytac, to ich po prostu zwyzywali!!! A tutaj moderator spokojnie mowi co i jak! Choc Vold spotkałem Cie na innym forum, wpisywałes sie do tematu Przykładowe cykle i wymieniłes swoje....
POZDRAWIAM:)