PDA

Zobacz pełną wersję : Hmb+nitrobolon

fill_88
30-03-08, 09:42
Witam wszystkich mam pytanie czy mogę brać HMB z NITROBOLONEM razem????

HuGsoN
30-03-08, 10:55
tak...

usuniety
30-03-08, 11:09
Nie ma przeciw wskazań .Możesz brać ale mój kolega bierze nitro i na karku mu takie wielkie syfy wychodzą .Zaczęły się pojawiać razem z nitro

rafalkomando
31-03-08, 07:23
wielki bat u mnie miałbys juz osta. co ty myslsiz ze jak ktos ma syfy i bierze odzywki to odrazu od tego? to zalezy stary od genetyki,odżywiania, itp itd to nie ma znaczenia, bierz smiało hmb z nitro i o nic sie nie martw, pompa jest świetna. pozdro

usuniety
01-04-08, 01:11
Napisałem /Nie ma przeciw wskazań .Możesz brać / i dodałem że mój kolega miał z tym problem co zostało potwierdzone przez lekarza u którego się zbadał.Jeśli za takie coś mam dostać ostrzeżenie to proszę bardzo ,jedno już dostałem i zbieram następne.Nie napisałem że to koks tylko że na moim koledze miało to działanie uboczne.Poza tym wszystko ok.

NIKOLIS 168
01-04-08, 09:42
Syfy nie od Nitro, chyba ze jest uczulony na którys ze składników.
Ten cykl moze byc nie widze zadnych przeciwskazan lecz nie oczekuj po HMB ze ci cos to da przez kilka tygodni!!! W nastepnym roku bede sprawdzał działalnosc HMB poprzez 5miesieczny cykl...wtedy zobaczymy:) Kolega brał 3miechy to siła ładnie poszła, masa prawie nic, poprawa definicji, zredukował tłuszcz na brzuchu, wiec jest oki.