Zobacz pełną wersję : Schudniecie
Witam mam 16 lat 190 cm i 115 kg i hccialbym zrzucic jakeis 15 kg moglby mi ktos jakas dietke podrzucic bylbym bardzo wdzieczny i jakies lepszy suplement niz hmb bo to juz bralem i nic wiele nie pomoglo !!!Dzieki z Góry!!
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=7922
Cześć duży jesteś ! Staraj się dużo ruszać .Ja mam tak że jak nie ćwiczę i nie biegam to od razu idą mi kg.Ogranicz cukry nie pij np.coca coli .herbatę gorzką .Ja robię ćwiczenia na brzuch i mięśnie zębate 3razy w tygodniu zmieniając ćwiczenia.Przede wszystkim biegaj,pływaj i zdrowo jedz .Jak będziesz biegał i pływał to weź też pod uwagę żeby na treningu się nie forsować ponieważ musisz robić codziennie jakiś ruch i jeszcze siłownia więc uważaj na zmęczenie a po jakimś czasie twój organizm za akceptuje twój nowy styl życia i będzie super.HMB jest dobre ponieważ pomaga w spalaniu tłuszczu i zamianę na energię oraz lepszą regeneracje organizmu.Jeśli spodziewasz się że HMB działa natychmiastowo to jesteś w błędzie .HMB ma na celu długo trwałą ochronę twojego organizmu .Jeśli chcesz być kwadratowy to ci nie pomogę ponieważ ja ćwiczę tak aby być szybkim i silnym a na pompowaniu masy mi nie zależy.