Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Spalenie tłuszczu (brzuch)

molek1982
28-03-08, 11:01
Witam,
Mam 26 lat.
Wzrost: 179 cm.
Waga: 85 kg
BArdzo prosze o pomoc. Zalezy mi na zrzuceniu brzuszka i boczków. Zaległ mi sie tam spory tłuszcz :(( Rozumiem, że tłuszczu nie spala się miejscowo, wiec chodzi o ogólne spalenie tłuszczu z calego ciała. Niestety moja praca nie pozwala mi na treningi na silowni (poźno wracam z pracy) ale raz w tygodniu gram w piłke (1,5h) i codziennie staram sie cwiczyc na stepperze (0,5 h). Jedzenie (wcześniej 3 duuze posiłki - najadałem sie do syta) rozłożyłem na 6 posiłków dziennie (mniej a czesciej), ale głównym składnikiem pozostaje zwykły chleb.
Co zrobić, co zmienić, jakie cwiczenia w domu robić?? A moze zastosować Thermo Speed i L-karnityne z Olimpu??
Nie jestem przekonany do odzywek ale słyszałem ze te akurat nie są szkodliwe, wiec moze cos by to pomogło??
Bardzo prosze o pomoc.
Zaniedbałem brzuch i teraz chciałbym to naprawic. Nie chodzi o kaloryfer ale zeby moje cialo nabrało proporcji i zniknął wystający brzuch.
Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc

Rickey
28-03-08, 12:57
No to ja bym poradził dietę z ujemnym bilansem kalorycznym i areoby typu: bieganie (np. 3 razy w tygodniu bynajmniej po 30 minut), basen. Po za tym zacznij robić ćwiczenia na brzuch. Myślę, ze to na razie wystarczy. Jeśli nie będziesz widział efektów to możesz zastosować TSE+ L-karnityne tak jak pisałeś.
Pozdro!!

molek1982
28-03-08, 13:01
DZieki, a co ze stepperem?? Mogę na nim cwiczyc zamiast biegania??
Pozdrawiam

Rickey
28-03-08, 19:47
Nom, możesz na nim ćwiczyć.
Pozdro!!